Vleeschmeester Ronnie van Os opent in Helmond

Gepubliceerd op: 4 maart 2020 15:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Mierlo-Hout

Helmond: Voor de meeste Helmonders een heel bekend gezicht met een bekende naam. Alleen vanaf 5 maart op een nieuwe plek. Ronnie en Korien van Os hebben de slagerij van Jack en Roswitha Biermans aan de Hoofdstraat 148 overgenomen. Na een kleine metamorfose zal de winkel openen onder de naam: Vleeschmeester Ronnie van Os.

Vleeschmeester is een gestaag groeiende formule die dagelijks het beste op gebied van versproducten wil kunnen aanbieden aan de consument. De winkels zitten op de betere locaties met door Vleeschmeester geselecteerde topondernemers. Vleeschmeester werkt uitsluitend met de beste scharrelvleesproducten, welke zonder antibiotica en groeibevorderaars natuurlijk tot stand komen. Dit alles zonder MSG toevoegingen en andere smaakversterkers. Vleeschmeester werkt diervriendelijk en gezond zonder enige concessie te doen aan kwaliteit en versheid.

Het succes van het concept lees je vooral af aan de gezichten van de klanten. De essentie van Vleeschmeester en de basis van het succes van de formule is dat zowel de klant als de ondernemers  maximaal tevreden worden gesteld. Wat voor de klanten geldt, geldt ook zeker voor de ondernemer. Vleeschmeester doet er alles aan om iedereen te helpen en gelukkig te maken. Alles wat de ondernemer verwacht zoals inkoop, marketing, training, benchmark. finance, ondersteuning bij werkwijze en de presentatie in de winkel. Zo heeft vleesmeester een eigen inkoop bij de beste leveranciers om dagelijks een zo vers mogelijk aanbod in de winkel te krijgen. Natuurlijk gaat er wat veranderen, maar er blijven ook zaken bestaan. Zoals de verse worst en gehaktdag volgens receptuur van slagerij Biermans. Al het goede onder één dak.

Ook Vleeschmeester is zeer dankbaar en trots op de samenwerking met Ronnie en Korien. Ronnie is een op en top vakman en heeft dat al eerder bewezen met zijn slagerij in Helmond. Korien is met al haar ervaring een perfecte gastvrouw. Hét ideale koppel om de Vleeschmeester formule uit te dragen in Helmond.

Ronnie en Korien kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen in de nieuwe slagerij. Tot snel!

Vleeschmeester Ronnie van os | Hoofdstraat 148 | 5706AN Helmond| 0492-523077| helmond@vleeschmeester.nl | www.vleeschmeester.nl


Dit nieuwsbericht is 882 keer bekeken

X
X