Vijf dagen carnaval bij De Kluppels

Gepubliceerd op: 7 februari 2020 9:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Carnaval vier je bij De Kluppels! Vijf dagen knallen met voor ieder wat wils.  Na het grootse succes van vorig jaar ook dit jaar weer de aftrap van jouw carnaval met Vijf Uurkes Vurraf! En op alle dagen geldt: gratis entree! (m.u.v. Vijf Uurkes Vurraf)

Bij De Kluppels krijg je een line-up met orkesten, dj's en blaaskapellen. Lekker meelallen, dansen, relaxen of misschien wel helemaal losgaan op de klanken van de nieuwste carnavalshit: het kan allemaal bij De Kluppels.

Kort overzicht programma:

Woensdagavond 19 februari: Kluppel Daupfist
warmlopen voor carnaval 2020 met het Kluppel Daupfist. Zonder doop geen carnaval, dat is het motto. Verdeeld over de avond zullen in drie blokken een twintigtal mensen worden gedoopt. Met veel muziek van verschillende dweilorkesten.

Vrijdagavond 21 februari: Vijf Uurkes Vurraf (uitverkocht).
Rond de klok van 18.00 uur trappen we carnaval 2020 officieel af met optredens van Lamme Frans, Lawineboys, Immer Hansi, DUO voor de Lol, Marco Kraats en de DJ’s MAFFJA. Kaartjes kosten vijf euro, inclusief twee consumptiebonnen.

Zaterdagavond 22 februari: Lalbal met toporkest NOAH en dj's MAFFJA.
Deze zesmansformatie knalt het dak eraf met meer dan 150 van de allergrootste hits. Gegarandeerd! Van de ‘goed-foutste’ songs van vroeger tot de vetste tracks van dit moment, van hardstyle stampers tot de Nederlandse hiphop van eigen bodem en van de oude rockklassiekers tot de leukste meezingers die iedereen kent. Noah is letterlijk voor ieder wat wils!

Zondagavond 23 februari: 'Jetzt geht's Los-bal'
Deze avond hebben we iets speciaals in onze hoftempel.DJ Timmie, de kleinste DJ van Europa, draait de grootste hits.

Maandagavond 24 februari: 'Doe-Eens-Gek'-Bal
knallen met top-dj Dominic Graat en allround coverband 'DRIVEN'. Voor deze avond geldt: 1,75 euro per consumptie (bier, wijn, borreltje, fris).

Dinsdagavond 25 februari: Troanenavond.
Helaas, carnaval 2020 zit er weer bijna op. We sluiten carnaval met z'n allen in stijl af. Nog een keer gaan we helemaal los, deze keer met DJ Willian Verbakel.

Naast deze carnavalsavonden elke carnavalsdag vanaf 13.00 uur kindermiddag. Een springkussen, tekentafels, een spellencircuit, popcorn en een limobar maken het zelfs de kleinste carnavalsvierders hoffelijk. Voor drie euro is een stempelkaart voor kinderen te koop voor spellen, popcorn, suikerspin en drinken. Gratis entree, gratis garderobe.

Zondag is Circusmiddag: Muziek van JM-Light. Speciaal voor de kinderen zal in de grote zaal Circus Bon Bourgon optreden en kan iedereen meedoen aan een circusworkshop.

Maandag is Klein Debberkesbal: Prins Stijn, Vorst Mees en alle Klein Houtse Kluppelkes zijn uiteraard ook weer van de partij! Muziek van DJ’s MAFFJA.

Dinsdag: Clown Diedel Doedel: Clown Diedel Doedel zal de kinderen entertainen de leukste grappen en grollen uithalen. Er zal ook een optreden zijn van de look-a-like Snollebollekes. Samen met de Klein Houtse Kluppelkes maken we er een groot spektakel van deze middag. Uiteraard is er ook weer gezorgd voor een groot spellencircuit. Nog een keer hossen, lallen en knallen met DJ’s MAFFJA.

Kijk voor het complete programma op www.kluppels.nl of volg ons op twitter @houtsekluppels of via Facebook: Houtse.Kluppels.


Dit nieuwsbericht is 88 keer bekeken

X
X