Vervolg van pagina 1.

Gepubliceerd op: 17 juni 2022 14:27

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Tijdens het evenement zal er in de kasteeltuin een markt worden gehouden, waarbij de teams diverse acties en activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de drie goede doelen. Er wordt een uitgebreid amusementsprogramma aangeboden met diverse artiesten, dansers en sprekers.

Voor de kinderen is er het hele weekend een heus kinderplein. Een plein met allerlei leuke activiteiten met een springkussen, schminken en een heuse kabelbaan en wat lekkers tegen een kleine vergoeding.

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat kinderen het gevoel van verbondenheid ervaren en hiermee een steentje kunnen bijdragen. Daarom hebben wij zondagochtend 26 juni van 10.00 uur tot 10.30 uur een Kinderloop. Tijdens de Kinderloop zullen de kinderen samen met de teams rondom het Kasteel van Helmond gaan wandelen. Kinderen mogen hier gratis aan deelnemen en na de Kinderloop zullen er leuke verrassingen zijn.

25 juni is ’s avonds een indrukwekkende lichtjesceremonie waarbij de looproute zal worden verlicht met ontelbare wenszakken en aangekleed met wenskaarten. De wenszakken en wenskaarten kunnen voorzien worden van een persoonlijke tekst, tekening, foto etc. Deze wenszakken met lichtje omringen de lopers gedurende de nacht met een zee van licht. Wil jij graag wenszakken of wenskaarten tegen een kleine vergoeding kopen, dat kan bij De Cirkel, Evertsenstraat 19, Helmond. De wenszakken en wenskaarten worden ook verkocht tijdens het evenement.

Samen bewegen wij tegen kanker
Beweeg jij met ons mee? Als eregast, deelnemer, vrijwilliger of als gast. Aanmelden kan via de site www.inbewegingtegenkanker.com, daar vind je ook meer informatie over het evenement. Je kunt ons ook vinden via de sociale kanalen Facebook en Instagram.
Tot 25 en 26 juni!


Dit nieuwsbericht is 25 keer bekeken

X
X