Verkoop inventaris RKPVV

Gepubliceerd op: 19 juni 2020 13:00
Gewijzigd op: 18 juni 2020 14:15

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Afgelopen maandag is juridisch correct het besluit genomen op RKPVV te ontbinden en te vereffenen.  Gegeven het raadsbesluit van medio 2017 wordt de huur van Sportpark De Warande opgezegd. Zonder velden kan RKPVV niet voetballen. RKPVV is verder te klein om zelfstandig in te schuiven op een ander sportpark. Dit seizoen speelde RKPVV all time high in de 3e klasse en hadden ze al een periodetitel op zak. Je zou zeggen; op het hoogtepunt stoppen! Maar dan alleen als je er zelf voor kiest, niet als het je wordt opgelegd.

Gegeven deze bizarre tijden vindt de vereniging het extra zuur dat de competitie wordt stopgezet en dat ze nauwelijks afscheid kunnen nemen van het sportpark en van RKPVV. Ze hopen dat de versoepelingen gestaag doorgaan zodat ze de leden op 1,5 meter afstand kunnen bedanken.

Verkoop inventaris
Op de website staat de inventaris, die te koop wordt aangeboden met een minimum bedrag. Er zijn nog meer spullen.

Iedereen kan tot en met dinsdag 23 juni 00.00 uur zijn interesse kenbaar maken voor een product door een email te sturen naar voorzitter@rkpvv.nl. Vermeld daarbij ook je telefoonnummer en het maximum bedrag wat je daarvoor zou willen geven.

Als er veel interesse is voor een product, maar niet voldoende voorraad, dan gaan de eigen leden voor op de sportverenigingen. Die op hun beurt weer voorrang hebben op anderen.

Als dan vraag en aanbod niet past, dan doen we aan prijsopdrijving/ bieden. Vandaar de vraag om een maximum bedrag.

Woensdag 24 juni mailen we dan ook iedereen dat de gekochte spullen in de voorverkoop op vrijdagavond of op zaterdagochtend 26 juni tussen 9.00 en 10.00 uur opgehaald kunnen worden. Als de betaling is ontvangen uiteraard.

Dan is op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur zichtbaar wat er nog allemaal te koop is. Tot 14.00 uur zijn de leden dan welkom en vanaf 14.00 uur de andere sportverenigingen uit de regio. Zondag vanaf 10.00 uur is dan iedereen welkom. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.


Dit nieuwsbericht is 1071 keer bekeken

X
X