VC Polaris organiseert CMV toernooi

Gepubliceerd op: 25 november 2022 11:58

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT

Zondag 27 november organiseert VC Polaris het derde CMV toernooi in de regio Eindhoven. Liefst 65 teams bestaande uit drie of vier meisjes of jongens spelen in verschillende leeftijdsgroepen het zogenaamde ‘Cool moves volleybal’.

De kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar leren op een dynamische manier in spelvorm de grondregels en de technieken van het volleybal. Elke maand is er in de regio ‘n toernooi en ditmaal zijn de meisjes en jongens bij VC Polaris te gast in Sporthal ‘t Hout te Helmond.

De deelnemende verenigingen zijn DKJO, Were Di, Ledub, Pieter Breughel, MVC De Hangar, Bedovo, VVC Best, Nuvo’68, VC Rooi en het organiserende Polaris met 10 teams. De jongste groep - niveau 1 - speelt zondag in drietallen van 9.00 tot 12.00 uur; niveau 2 van 12.00 tot 15.00 uur en de leeftijdsgroep tot 12 jaar in viertallen daarna tot 17.30 uur. Na afsluiting van ieder blok volgt een prijsuitreiking. Het toernooi wordt doorgaans door veel ouders en belangstellenden bezocht en is gratis toegankelijk.


Dit nieuwsbericht is 52 keer bekeken

X
X