Van Berlo Optiek

Gepubliceerd op: 20 mei 2020 12:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: “Wat leven we nu in gekke tijden. Tijden dat we er voor elkaar moeten zijn en tijden dat we meer afstand van elkaar moeten nemen. Fysiek: ja, maar mentaal staan we dichter dan ooit bij elkaar”, aldus eigenaar Harold van Berlo.

Van Berlo Optiek wil iedereen die, op welke wijze dan ook, getroffen is door het coronavirus het beste wensen, beterschap wensen en helaas soms zelfs condoleren met het verlies van dierbaren. “Maar we moeten door, hoe cliché dit ook klinkt en hoe moeilijk dit soms zal zijn. De maatschappij gaat langzaam weer van het slot en de winkels draaien weer, zij het nu met de nodige aanpassingen.”

“Ook hebben wij niet stilgezeten en hebben het nodige aangepast in de winkel. U kunt met een gerust hart bij ons langskomen voor een nieuwe bril of contactlenzen. Wij zorgen ervoor dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn, we houden afstand, we vragen u om uw handen te desinfecteren bij binnenkomst en alle gepaste monturen worden grondig ontsmet alvorens we deze terug hangen. Ook zijn er mondkapjes aanwezig en wordt alles in de winkel extra ontsmet en schoon gehouden. Dus kom gerust langs, bel ons voor vragen of maak een afspraak.” Een afspraak maken kunt u trouwens heel gemakkelijk regelen via de contactpagina op de website.

Heel graag tot ziens bij Van Berlo Optiek.


Dit nieuwsbericht is 356 keer bekeken

X
X