Van alles wa week 41

Gepubliceerd op: 11 oktober 2018 10:00
Gewijzigd op: 10 oktober 2018 13:09

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45. Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen. Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna. Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten. Helmond: Wij zijn een senioren dans groep. Wij dansen elke woensdag middag van 14.00 tot 16.30. Heb je zin om te dansen? Kom dan een kijkje nemen bij studio dancinez, Sint-Annastraat 6, Gemert of neem contact op met 0615260137.

Mierlo-Hout: Zaterdag 13 oktober bij Café de Karper, Walvisstraat 34 te Mierlo-Hout, een LIVE optreden van Ragepyre, met medewerking van speciale gasten. Ragepyre inmiddels een begrip in de muziek wereld. Aanvang 20.30 uur. Toegang gratis.

Helmond: Een nieuwe muziekgroep, nog zonder naam, is op zoek naar een tweede bassist, een altsax en een 1e trompettist. Andere instrumenten en ook slagwerkers zijn natuurlijk van harte welkom. We zijn pas net begonnen, dus een mooi moment om in te stappen ! We spelen o.a. rocknummers, oude- en nieuwe top 40 nummers en gouwe ouwe. Mocht je interesse hebben, kom dan gerust eens kijken en luisteren. Je kunt je ook vooraf aanmelden als je mee wilt repeteren, zodat de muziekpartijen voor je klaar liggen. We repeteren op vrijdagavond van 20.30 tot 22.30 in de Fonkel in Helmond. Voor info bel: 06-29721443.

Helmond-Noord: Speeltuin Leonardus presenteert: woensdag 17 oktober; rinaldo’s jeugdshow. Rinaldo brengt een kleurrijke kindershow vol plezier voor klein en groot. Veel interactie en uiteraard humor staan bij deze show centraal. Bezorg uw kind(eren) een onvergetelijke middag op ons (overdekt) terras. Kom naar de speeltuin. Aanvang 14.00 uur. Toegang voor leden gratis en niet-leden € 2,20. Adres; Mgr.Swinkelsstraat 24.

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 20 oktober van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg Toegankelijk voor alle inwoners van Helmond. Nieuwe vrijwilligers nog steeds welkom.

Mierlo-Hout: Zondag 14 Oktober fietst fietsclub het verzetje Rondje Helmond 45 km als afsluiting van dit seizoen 2018. Vertrek 09.30 uur vanaf de Rabobank in Mierlo-Hout. Alle deelnemers; Bedankt voor alle jaren gezellig samen zijn.

Dit nieuwsbericht is 116 keer bekeken

X
X