Van alles wa week 9

Gepubliceerd op: 28 februari 2020 14:59
Gewijzigd op: 28 februari 2020 11:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Op deze avond vindt er iedere week een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend vanaf 9 uur een ontbijt voor 1 euro in De Geseldonk. Toegang voor iedereen. Aansluitend de Samenloop van 9.30-11.30 uur. Een ontmoetingsmomentje voor iedereen, voor een praatje en wat gezelligheid. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje om samen mee te gaan, neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor Kansrijk, dat kan ook! Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in De Geseldonk.

Binnenstad: Tot 26 februari exposeren  Enver Buzo en Henk van Lieshout hun schilderijen in wijkhuis De Fonkel Prins Karelstraat 123 te Helmond. Te bezoeken tijdens openingsuren van de Fonkel.

Regio: Bridgeclub BCA in Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe leden. We spelen op dinsdagavond en beginnen om 19.40 uur.  Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Ebben, tel.nr. 06 21 96 41 34.

Binnenstad: Expositie landschap van muziek  van vier schilders/ muzikanten van het Symfonieorkest Helmond/Venray. Anton Fransen, Riet Jagers-Krüll, Marij Spaapen-Dibbets en Herman Burger. De expositie is van 28 Februari tot 2 April in de Fonkel Prins Karelstraat 123 te Helmond

Regio: Op zondag 1 maart wordt de tweede auto-puzzelrit van dit jaar verreden. U wordt van harte uitgenodigd om aan deze puzzelrit deel te nemen. Bij de puzzelrit zal een eenvoudig reglement gebruikt worden, dat bij aanvang aan de wedstrijdtafel zal worden uitgereikt. Het inschrijfgeld voor deze puzzelrit bedraagt € 10,- per equipe. De inschrijving en start zijn in de kantine van korfbalvereniging DKB (nabij sporthal Naestenbest) aan de Jacob van Wassenaerstraat 65 te Best. Er kan vanaf 13.00 uur tot uiterlijk 13.30 uur gestart worden. De rijtijd bedraagt twee uren. Omtrent het doorgaan van de puzzelrit kunt u bij slechte weersomstandigheden contact opnemen met tel. 040-2527488 of raadpleeg de website www.amcduitlaat.com.


Dit nieuwsbericht is 93 keer bekeken

X
X