Van alles wa week 7

Gepubliceerd op: 13 februari 2020 18:48
Gewijzigd op: 12 februari 2020 14:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Op deze avond vindt er iedere week een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend vanaf 9 uur een ontbijt voor 1 euro in De Geseldonk. Toegang voor iedereen. Aansluitend de Samenloop van 9.30-11.30 uur. Een ontmoetingsmomentje voor iedereen, voor een praatje en wat gezelligheid. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje om samen mee te gaan, neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor Kansrijk, dat kan ook! Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in De Geseldonk.

Binnenstad: Tot 26 februari exposeren  Enver Buzo en Henk van Lieshout hun schilderijen in wijkhuis De Fonkel Prins Karelstraat 123 te Helmond. Te bezoeken tijdens openingsuren van de Fonkel.

Regio: Bridgeclub BCA in Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe leden. We spelen op dinsdagavond en beginnen om 19.40 uur.  Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Ebben, tel.nr. 06 21 96 41 34.

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 22 februari van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg 

Nieuwe vrijwilligers kunnen zich ook aanmelden.

Regio: Op 16 februari gaat de FeelGood Market weer fris van start met een nieuw en FeelGood jaar. We staan dan lekker warm en droog binnen, in het klokgebouw, met een gevarieerd aanbod mooie, originele en handgemaakte producten, streetfood, inspirerende workshops, fijne vibes, lekker chillen en goede live- muziek. Workshops en entertainment: massage, gratis kinder knutsel plein, henna art, Tai Chi, voedingsadvies, dromenvangers maken, proeverijen, demonstraties, stoelmassage,  gitaarles, bouwen met bamboe en een springkussen. Klokgebouw, Klokgebouw 50,  Strijp S EindhovenWanneer: 16 februari 12:00 tot 18:00 uur. Gratis entree!

Brandevoort: Singles in Brandevoort en omgeving organiseren regelmatig bijeenkomsten in het Brandpunt aan de Biezenlaan 29  in Brandevoort. De eerst volgende avond is op vrijdag 14 februari  aanvang 20.30 uur. De entree is vrij. Deze avond is dan voor iedereen toegankelijk.


Dit nieuwsbericht is 215 keer bekeken

X
X