Van alles wa week 6

Gepubliceerd op: 7 februari 2019 9:46
Gewijzigd op: 6 februari 2019 15:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1450,- waarvan een hoofdprijs van:  €400,-Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkomen. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Mierlo-Hout: Hebt u thuis nog restanten Boerenbont servies? Dan kan u daar verpleegafdeling Margriet in verzorgingshuis Alphonsus in Helmond enorm mee helpen. Wij gebruiken dit servies omdat dit voor de bewoners herkenning en een warm huiselijk gevoel geeft. Nu zijn er wat spullen gesneuveld en voor ons te kostbaar om het aan te vullen. Daarom deze oproep aan mensen die wat nog wat hebben staan wat men niet gebruikt en hier graag een mooie bestemming aan geven. Alles is welkom! Laat het ons weten via b.vandoorn@savant-zorg.nl of geef het af in het restaurant van Alphonsus.

Helmond-Oost: Dinsdag 12 februari  is er een koffieochtend van 10.00 tot 12.00 uur in wijkhuis De Lier. U kunt gezellig met elkaar koffie of thee drinken en een praatje maken met andere buurtgenoten. Maar u kunt ook een spel spelen zoals kaarten, biljarten, sjoelen, darten of koersbal.(ook leuk voor ouderen) Ook staan we open voor andere ideeën. Het is geweldig fijn als u komt ervaren hoe leuk zo'n koffieochtend kan zijn. Koffie of thee kost 0,85 cent

Helmond-Oost: Vrijdag 15 februari is er kienen in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Aanvang 19.30 uur, toegang vanaf 16 jaar. Er zijn weer vele rondes met mooie prijzen te winnen en natuurlijk ook koffiepakketten, wasmiddelen en tassen met levensmiddelen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Er zijn weer vele rondes met mooie prijzen te winnen en natuurlijk ook koffiepakketten, wasmiddelen en tassen met levensmiddelen.

Helmond- Noord: Seniorenvereniging  De  Schaapskooi  organiseert  woensdag  13 februari 2019  een  kienmiddag bij  Wijkcentrum  De  Boerderij,  Harmoniestraat  105.  Aanvang  14.00  uur. De Prijzen bestaan uit  waardebonnen. U hoeft geen  lid  te  zijn  om  aan  deze  middag  deel te  nemen. Wijkcentrum  De  Boerderij  is  open vanaf  13.00  uur.

Helmond-Noord: Speeltuin Leonardus organiseert een Harry Potter Quiz. Weet jij alles van Harry Potter, wil je je kennis hierover testen of heb je zin in een magisch avondje met je eigen team? (regel dan min. 4 of max. 6 personen) en schrijf je in voor deze Harry Potter Quiz voor (jong)volwassenen! (vanaf 15 jaar en ouder). Doe mee en strijd voor de hoofdprijs en je moment van victorie!  Wil jij extra punten verdienen met je team? Kom dan verkleed in Harry Potter stijl en help je team mee naar de overwinning! Deelname alleen via aanmelding; € 3,- per persoon. Datum: zaterdag 16 maart 2019. Aanvang 20.00 uur. Reserveer direct want vol is vol. Aanmelden kan via harrypotterquiz@speeltuinleonardus.nl  
Locatie: Mgr. Swinkelsstraat 24, 5701 XM Helmond

Mierlo-Hout: Op maandagavond 11 Februari speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen B.C.Tegelen/De Picardie uit Tegelen. Aanvang wedstrijden is om 19.30 in het wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout. Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het KADERBILJARTSPEL te bewonderen.

Mierlo-Hout: ZijActief Mierlo-Hout houdt woensdag 13 februari een lezing over de wensambulance.De heer Barry van Brakel komt samen met een verpleegkundige deze avond verzorgen. Zij leggen het een en ander uit wat er komt kijken bij het aanvragen van een wensambulance en brengen zij een ambulance mee zodat wij die ook van binnen kunnen bekijken. Aanvang 20.00 uur muziekzaal de Geseldronk. Dit is een open avond, niet leden betalen 5 euro.

Helmond-Noord: Op zondag 24 februari wordt de jaarlijkse rommelmarkt gehouden in wijkcentrum de boerderij, gelegen in de harmoniestraat 105 in Helmond-Noord. De markt gaat open voor bezoekers om 12 uur en eindigt om 16:00 uur. De entree is gratis . We zijn op zoek naar standhouders. Je kunt een tafel van 1.20 m (€6,50) of een tafel van 1.80 m (€8,00) huren. Zolder opgeruimd? Dit is uw kans, verkoop het! Wilt u op deze markt staan met uw spulletjes? Bel dan snel naar Astrid: 0614108189. Voor meer informatie kunt u ook een mailtje sturen naar astrid81069@gmail.com

Regio: Op zondag 17 Februari organiseert Evenementenhal Venray in samenwerking met Organisatieburo Van Aerle dè Zwarte Markt van Venray! Deze markt telt ruim 600 kramen met koopwaar. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige spullen; zomaar of voor de heb. Het is er allemaal! Een compleet huis kan ermee worden ingericht.  Openingstijden: 09.00 tot 16.30 uur Entreeprijs : volwassenen € 4,00 per persoon, kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding) gratis, Parkeren : gratis

Helmond-Noord: Midwinterconcert door Senioren Harmonie Helmond en Liederentafel ‘t Akkoordje.‘t Akkoordje start dit concert met de van hen bekende sfeervolle nummers, na de pauze speelt de Seniorenharmonie een aantal populaire lichte klassieke werken. Verrast zult u zijn van beider optredens. Afsluitend spelen beide verenigingen gezamenlijk de werken La Spagnoli en Eleni. Waar: TOV Azalealaan 40 Helmond op zondag 17 februari 2019 om 14.00 uur. Zaal open om 13.30 uur. Toegang is gratis en eindtijd is rond 16.30 uur.


Dit nieuwsbericht is 246 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X