Van alles wa week 6

Gepubliceerd op: 7 februari 2020 13:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Op deze avond vindt er iedere week een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Helmond-Oost: Dinsdag 11 februari is in wijkhuis De Lier een koffieochtend van 10.00-12.00 uur. U kunt gezellig met elkaar koffie of thee drinken en een praatje maken. Maar u kunt ook diverse spelen doen zoals rummikub, biljarten, sjoelen, darten. Een wijkhuis met veel activiteiten van, voor en door iedereen. Ook staan we open voor andere ideeën. Het is geweldig fijn als u komt ervaren hoe leuk zo'n koffieochtend kan zijn.
Koffie of thee €0,85 en een lekker koekje erbij.

Binnenstad: Tot 26 februari exposeren  Enver Buzo en Henk van Lieshout hun schilderijen in wijkhuis De Fonkel Prins Karelstraat 123 te Helmond. Te bezoeken tijdens openingsuren van de Fonkel.

Regio: Bridgeclub BCA in Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe leden. We spelen op dinsdagavond en beginnen om 19.40 uur.  Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Ebben, tel.nr. 06 21 96 41 34.

Helmond: Slecht(er) horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn, met jezelf, maar ook met mensen in je omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt.  Je gehoorproblemen zeggen niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Stichting Hoormij/N.V.V.S. behartigt de belangen van mensen die te maken krijgen met gehoorproblemen, Tinnitus of de ziekte van Ménière. De vrijwilligers van de Stichting Hoormij weten als geen ander wat het betekent om gehoorproblemen te hebben. Zij kunnen u tips geven hoe er mee om te gaan, thuis, op je werk of sportclub. Kom langs in bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11, op zaterdag 8 februari van 10.30 tot 15.00 uur.

Helmond-Oost: Op 12 februari 2020 organiseert de senioren vereniging “De Schaapskooi “ in samenwerking met De Boerderij een kienmiddag. Aanvang 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. De prijzen bestaan uit cadeau  bonnen. Toegang is ook voor niet leden. In de pauze is er een loterij voor het winnen van drie levensmiddelen tassen.

Mierlo-Hout: Woensdag 12 februari brengt Zijactief een  bezoek aan het museum Techniek met een ziel in de Neerkant. Aanvang 13.30 uur. Vertrek 12.45 vanuit de parkeerplaats achter zaal Adelaars Dit is voor leden die zich hebben opgegeven.


Dit nieuwsbericht is 79 keer bekeken

X
X