Van alles wa week 51

Gepubliceerd op: 20 december 2018 12:52

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkomen. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Centrum: Op 22 december aanstaande speelt stadsorganist Jan van de Laar van 16.00 tot 16.30 uur op het Robustelly orgel in de St. Lambertuskerk te Helmond advent- en kerstmuziek. Tijdens de eerste bespeling kunt u genieten van muziek van Bach en tijdens de tweede bespeling komen andere componisten uit de 18e eeuw aan bod.  U kunt even wegdromen bij kaarslicht en prachtige klanken en voor koffie, thee en warme chocolademelk wordt gezorgd. U bent van harte uitgenodigd. Toegang is gratis.  Kijk ook op www.robustelly-society-helmond.com

Helmond-Oost: Vrijdag 4 januari is het kienen in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 Helmond. Aanvang 19.30 uur, toegang vanaf 16 jaar, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Er zijn weer veel mooie prijzen te winnen waaronder tassen met levensmiddelen. Kosten: 1 kienkaart voor €6,00

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 22 december van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg. Toegankelijk voor alle inwoners van Helmond. Nieuwe vrijwilligers nog steeds welkom. 


Dit nieuwsbericht is 107 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X