Van alles wa week 51

Gepubliceerd op: 19 december 2019 15:03

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Maandag 23 december organiseert het HMC een kerst superkien. Een totale prijzenpot van € 1500 met als hoofdprijs: € 400. Ook ontvangt iedere bezoeker een  gratis lot voor deelname aan een grote loterij met prachtige prijzen. Tot maandag 23 december in T.O.V. Azalealaan te Helmond. Zaal open vanaf 18.30 uur

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Binnenstad: Volleybalclub zoekt leden. Wij spelen in de binnenstad van Helmond. In de Gymzaal van de Vuurvogel achter De Fonkel aan de Prins Karelstraat. Wij spelen recreatief en gemengd in leeftijd en sekse. Wij spelen iedere dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur.
Voor meer info: 0613817285

Helmond-Oost: Kerstconcert met de Tierelieren In wijkhuis de Lier op: vrijdag 20 december om 19.30 uur. Wij willen u allen een gezellige avond brengen in kerstsfeer. We zingen voor u gezellige meezingers en vanzelfsprekend ook enkele bekende kerstliedjes. Er worden zangboekjes verkocht voor € 1,00. Wij doen ons best en hopen u met velen, net als in de voorgaande jaren, te mogen begroeten.


Dit nieuwsbericht is 142 keer bekeken

X
X