Van alles wa week 50

Gepubliceerd op: 13 december 2018 14:06
Gewijzigd op: 13 december 2018 14:07

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van€1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten.Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond,is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Centrum: Op 22 december aanstaande speelt stadsorganist Jan van de Laar van 16.00 tot 16.30 uur op het Robustelly orgel in de St. Lambertuskerk te Helmond advent- en kerstmuziek.Tijdens de eerste bespeling kunt u genieten van muziek van Bach en tijdens de tweede bespeling komen andere componisten uit de 18e eeuw aan bod.  U kunt even wegdromen bij kaarslicht en prachtige klanken en voor koffie, thee en warme chocolademelk wordt gezorgd. U bent van harte uitgenodigd. Toegang is gratis.  Kijk ook op www.robustelly-society-helmond.com

Helmond-Noord: Op zaterdag 15 december van 14:00 uur tot 19.00 uur staan onder het afdak een aantal kraampjes waar u gezellig langs kunt wandelen en misschien uw kerstinkopen doen in een gemoedelijke sfeer. Muzikale omlijsting door ‘Helmond West op z’n best’. U kunt een hapje en drankje tegen een schappelijke prijs kopen. Entree is gratis.

Tot ziens op 15 december a.s. aan de Mgr.Swinkelsstraat 24 in Helmond.

Centrum: Zondag 16 december komt de Dichterskring Helmond weer bij elkaar  in restaurant de Waard op de Markt van 14 tot 16 uur. Iedereen mag iets voorlezen wat zelfgeschreven is of iets anders wat je gewoon mooi vindt. De toegang is gratis.

Helmond-Oost: Donderdag 20 december treden De Tierelieren op in wijkhuis De Lier aanvang 19.30 uur. Zij bieden u een leuke avond aan met vele kerst en andere meezingliederen. Een meezingboekje is te koop bij de ingang voor €1,00. In de pauze is er een loterij verkoop met veel leuke prijsjes. De opbrengst is voor de kindervakantieweek in Helmond-Oost. De zaal is open vanaf 19.00 uur. We zien u graag tegemoet.

Rijpelberg: Op zaterdag 15 december organiseert Scouting Rijpelberg de jaarlijkse Kerstmarkt van 16.00 tot 19.00 uur. De kraampjes zijn weer gevuld met allerlei leuke spullen en ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Wij nodigen u hiervoor uit. Houdt u van sfeer en gezelligheid,live muziek, een hapje en/ of een drankje dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons adres is Berkendonk 91 te Helmond. 


Dit nieuwsbericht is 116 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X