Van alles wa week 50

Gepubliceerd op: 12 december 2019 17:35
Gewijzigd op: 12 december 2019 17:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Binnenstad: Volleybalclub zoekt leden. Wij spelen in de binnenstad van Helmond. In de Gymzaal van de Vuurvogel achter De Fonkel aan de Prins Karelstraat. Wij spelen recreatief en gemengd in leeftijd en sekse. Wij spelen iedere dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur.
Voor meer info: 0613817285

Helmond-Noord: Kerstmarkt in Speeltuin Leonardus op zaterdag 14 december van 14:00 uur tot 19.00 uur staan onder het afdak een aantal kraampjes waar u gezellig langs kunt wandelen en misschien uw kerstinkopen doen in een gemoedelijke sfeer. U kunt een hapje en drankje tegen een schappelijke prijs kopen. Entree: gratis. Misschien komt de Kerstman ook nog even. Tot ziens op 14 december aanstaande
Adres; Mgr.Swinkelsstraat 24 in Helmond.

Centrum: Zondag 15 december komt  tussen 13.30  en 15.30 de dichterskring Helmond weer bij elkaar in restaurant de Waard aan de Markt.                      

Brandevoort: Singles in Brandevoort en omgeving organiseren regelmatig bijeenkomsten in het Brandpunt aan de Biezenlaan 29  in Brandevoort. De eerst volgende avond is op vrijdag 13 december, aanvang 20.30 uur. De entree is vrij. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jan van der Sanden, telefoon 06-10 72 03 31.


Dit nieuwsbericht is 168 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X