Van alles wa week 49

Gepubliceerd op: 5 december 2019 18:34
Gewijzigd op: 5 december 2019 14:48

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Binnenstad: Volleybalclub zoekt leden. Wij spelen in de binnenstad van Helmond. In de Gymzaal van de Vuurvogel achter De Fonkel aan de Prins Karelstraat. Wij spelen recreatief en gemengd in leeftijd en sekse. Wij spelen iedere dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur.
Voor meer info: 0613817285

Mierlo-Hout: Pub quiz in Café de Karper, Walvisstraat 34 te Mierlo-Hout, op zaterdag 7 december, de eerste van dit seizoen. Aanvang 20.30 uur, het quizzen is kosteloos. U kunt inschrijven tot donderdag 5 december met teams van 2 tot 5 personen. Samen maken zij uit wie de slimste is in Café de Karper voor de maand december. Zo’n geweldige zaterdagavond in Café de Karper.

Helmond-Oost: Vrijdag 6 december is er kienen in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Aanvang 19.30 uur, toegang vanaf 16 jaar. Er zijn weer vele rondes met verschillende prijzen te winnen waaronder ook wasmiddelen en tassen met levensmiddelen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Helmond-Oost: Dinsdag 10 december is er weer een koffieochtend in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 Helmond. Wij hopen u weer te mogen begroeten tussen 10.00 en 12.00 uur. U kunt gezellig samen buurten of een spel spelen, kaarten, darten enzovoort. Koffie of thee is € 0,85.

Helmond-Noord: Kerstmarkt in Speeltuin Leonardus op zaterdag 14 december van 14:00 uur tot 19.00 uur staan onder het afdak een aantal kraampjes waar u gezellig langs kunt wandelen en misschien uw kerstinkopen doen in een gemoedelijke sfeer.

U kunt een hapje en drankje tegen een schappelijke prijs kopen. Entree: gratis. Misschien komt de Kerstman ook nog even. Tot ziens op 14 december aanstaande Adres; Mgr.Swinkelsstraat 24 in Helmond.

Centrum: Op zaterdag 7 december bespeelt de Helmondse organist Arjan Mooij het Robustelly orgel in de Lambertuskerk te Helmond. Op 14 december zal stadsorganist Jan van de Laar de organist zijn die het orgel bespeelt. Beiden zullen advent-en kerstmuziek op het orgel laten klinken. U wordt ontvangen met koffie, thee of warme chocolademelk. De aanvang is 16.00 uur en de toegang is gratis.

Helmond-Noord: Seniorenvereniging de Schaapskooi organiseert woensdag 11 december een kienmiddag bij Wijkcentrum de Boederij, Harmoniestraat  105. Het  wijkcentrum is open vanaf 13.00 uur en de middag start om 14.00. U hoeft geen lid te zijn om aan deze middag  deel te nemen.

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op woensdag 11 december van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie:  oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg. Toegankelijk voor alle inwoners van Helmond. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich ook aanmelden.

Regio: Op 7 december aanstaande treedt de Helmondse band Bgenda op in de Camping Boekelsven, Peelstraat 28 in Boekel, aanvang 20.30 uur. Bgenda neemt u mee naar het verleden met een breed repertoire en de beste hits uit de jaren 60- 70 en 80 die ook te vinden zijn in de Top 2000.


Dit nieuwsbericht is 204 keer bekeken

X
X