Van alles wa week 47

Gepubliceerd op: 22 november 2018 9:30
Gewijzigd op: 22 november 2018 16:08

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45. Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen. Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Helmond: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl Op zondagen ook regelmatig concerten. Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkomen. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Mierlo-Hout: Op maandagavond 26 November speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen D’n Babbel DAS Keukens uit Wintelre. Aanvang wedstrijden is om 19.30 in het wijkhuis de Geseldonk in Mierlo-Hout. Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het kaderbiljartspel te bewonderen.

Centrum: Op zondag 25 november komt de Dichterskring Helmond weer bij elkaar in restaurant de Waard op de Markt in Helmond, van 14 tot 16 uur. Iedereen is welkom om voor te lezen, wat zelf geschreven is ,of iets wat je gewoon mooi vindt om te laten horen. Toegang is gratis.

Dit nieuwsbericht is 115 keer bekeken

X
X