Van alles wa week 45

Gepubliceerd op: 7 november 2019 16:34
Gewijzigd op: 7 november 2019 15:35

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Binnenstad: Volleybalclub zoekt leden. Wij spelen in de binnenstad van Helmond. In de Gymzaal van de Vuurvogel achter De Fonkel aan de Prins Karelstraat. Wij spelen recreatief en gemengd in leeftijd en sekse. Wij spelen iedere dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur.
Voor meer info: 0613817285

Mierlo-Hout: Bridgeclub 't Houtse Slem zoekt nog 1 á 2 personen voor een beginnerscursus bridgen. Het is de bedoeling dat na de cursus deze mensen komen bridgen bij de club.
Er wordt les gegeven in een klein groepje bij de leraar thuis. Inlichtingen krijgt U bij Theo Leijten op telefoonnummer 0942534793 of t.leijten2@hotmail.com

Stiphout: Op uitnodiging van KBO Stiphout/Warande verzorgt de GGD Brabant-Zuidoost in samenwerking met Alzheimer Nederland op dinsdag 12 november een lezing met als titel: “Doe GOED met dementie”. Wat is dementie? Waaraan is het te herkennen? Wat zijn de gevolgen? Hoe kan iemand met dementie zo lang mogelijk mee blijven doen? Waar is hulp te vinden? De lezing vindt plaats in De Ark (tegenover de Trudokerk) en begint om 19.30 uur. Er is plek voor 45 personen. Voor KBO-leden is de toegang gratis. Niet-leden betalen vijf euro. (dit is inclusief koffie/thee). Aanmelden bij secretariaat KBO: Nel Dammer, kbostiphout@gmail.com of 537078

Centrum: Jon Roniger & The Good For Nothin' Band komen op 17 november naar Lokaal42 in Helmond. De groep reist door Duitsland, Denemarken, Zweden en Nederland op hun Europese tournee.

Centrum: Jon Roniger & The Good For Nothin’ Band komen uit New Orleans en spelen trots alle originele dikke, jazz-gladde, blues-rock, singer / songwriter-muziek die eigenzinnige zwervers uit de straten trekt en ze naar de dansvloer trekt. Ze hebben zojuist een videoclip uitgebracht voor hun nummer "My World" over leven, verslaving en herstel. Roniger maakt een punt om altijd te schrijven op manieren die geluk, gelach, romantiek en dans oproepen. Kom naar buiten en ervaar de luchtige groove en herkenbare teksten van de band op 17 november op Lokaal42!

Helmond-Noord: Seniorenvereniging De Schaapskooi organiseert woensdag 13 november een kienmiddag bij Wijkcentrum De Boerderij, Harmoniestraat 105, aanvang 14.00 uur. Het Wijkcentrum is open vanaf 13.00 uur. U hoeft geen lid te zijn om aan deze middag deel te nemen.

Brouwhuis: Op zondag 10 november wordt een Rommelmarkt georganiseerd in gemeenschapshuis  de Loop, Peeleik 7 Brouwhuis-Helmond van 10.00 uur tot 14.30 uur. De toegangsprijs is slechts één euro p.p. De opbrengst van de tafelhuur en entree komt geheel ten goede aan KBO-Brouwhuis. U komt toch ook ?

Mierlo-Hout: De leden van Zijactief gaan dinsdag 12 november naar het Gerardushuis in Deurne. Hier zal Pastoor Pieter Scheepers ons vertellen over zijn jeugd, zijn loopbaan en zijn werk. Door middel van leuke anekdotes. Wij vertrekken  om 19.15 uur vanaf de parkeerplaats achter zaal Adelaars. Dit is voor leden die zich hebben opgegeven.


Dit nieuwsbericht is 130 keer bekeken

X
X