Van alles wa week 40

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019 13:31
Gewijzigd op: 10 oktober 2019 10:36

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Helmond-Noord: Op zaterdag 26 oktober organiseert Speeltuin Leonardus een speelgoedmarkt. De markt duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. De entree is gratis. Wilt u een tafel dan kunt u zich inschrijven op zaterdag 19 oktober in de speeltuin van  14.00 uur tot 16.00 uur. VOL=VOL. Gratis voor abonnementhouders en overige deelnemers betalen € 2,50. U staat onder een winddichte overkapping. De speeltuin ligt aan de Mgr. Swinkelsstraat.

Mierlo-Hout: Op maandagavond 14 oktober speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd (voor de beker) tegen VOP uit Venray. Aanvang wedstrijden is om 19.30 uur in wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout.  Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het kaderbiljartspel te  bewonderen.


Dit nieuwsbericht is 163 keer bekeken

X
X