Van alles wa week 39

Gepubliceerd op: 25 september 2020 18:53
Gewijzigd op: 25 september 2020 15:00

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond.  Een totale geldprijzenpot van € 1500 waaronder een hoofdprijs van € 400 . Tevens een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en extra mooie prijzen. Ook vindt er regelmatig een gratis grote loterij plaats.  Aanvang 19.45 uur. Zaal open vanaf 18.00 uur.  U komt toch ook?

Helmond-Noord: Van 28 augustus tot 1 oktober exposeert de schildersgroep Simulart uit Helmond, deze groep onder leiding van Willy Boetzkes is gehuisvest in de ‘De Uilenburcht “ te Helmond. Expositie te bezoeken in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123 te Helmond.

Regio: Jammer genoeg neemt onze gitarist, in verband met zijn werkzaamheden, afscheid van onze bigband. Daardoor ontstaat een vacature op in de ritme sectie van de NightCats BigBand. Het brede basisrepertoire van de NightCats BigBand bestaat uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse muziek met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. Repetities zijn wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in SCC De Muzenval in Eersel. Om een indruk te krijgen van de band kijk naar het filmpje op onze website. Ken jij, of ben jij een gitarist? Lijkt het je een uitdaging om in een groot orkest te spelen, ben je spontaan en makkelijk in omgang dan zijn wij opzoek naar jou! Belangstelling? Kom vrijblijvend eens kijken (en luisteren) of neem contact op met Mario van Leeuwen, T: 0651186294 of bestuur@nightcats.nl

Brandevoort: Bij OPJEPLAETS te Brandevoort, komt Patricia van Laerhoven vertellen over een grote verandering in haar leven. Haar man Koen is transgender. Hij heeft zich altijd een meisje gevoeld. Hij is getrouwd met Patricia en heeft een dochter gekregen. Nu is Koen getransformeerd naar Kim, een mooie vrouw. Patricia en Kim zijn opnieuw getrouwd op 9-9-2020. Dat is echte liefde! Patricia gaf woorden aan deze grote verandering en schreef een boekje over een transgender konijntje met illustraties van Karen Claassen. De presentatie van dit boekje is op 30 september aanstaande In het inspiratiecafé OPJEPLAETS De Plaetse 85 te Helmond Brandevoort. Kosten 7,50 p.p. Inloop 19:00 uur Graag vooraf reserveren ivm Corona. De koffie staat klaar. Reserveren via opjeplaets@gmail.com of via de website www.opjeplaets.nl.


Dit nieuwsbericht is 1424 keer bekeken

X
X