Van alles wa week 37

Gepubliceerd op: 10 september 2020 19:10
Gewijzigd op: 10 september 2020 15:24

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond.  Een totale geldprijzenpot van € 1500 waaronder een hoofdprijs van € 400 . Tevens een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en extra mooie prijzen. Ook vindt er regelmatig een gratis grote loterij plaats.  Aanvang 19.45 uur. Zaal open vanaf 18.00 uur.  U komt toch ook?

Helmond-Noord: In de zomervakantie komt Blikkie on tour in Speeltuin Leonardus. Op vrijdag 14 augustus van 14.00 tot 16.00. Tussen het spelen door een rustig moment om naar de verhaaltjes te luisteren bij de Blikkiebus. Entree: leden gratis en niet-leden € 2,30. De speeltuin is gelegen aan de Mgr.Swinkelsstraat in Helmond.

Helmond-Noord:  Op 6 september is er in de Muziekwijk (Helmond-Noord) het jaarlijkse buurt-evenement Garagesale Helmond Noord Muziekwijk 2020. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers bij ca. 90 adressen spullen kopen, die de deelnemers vanuit hun garage, voortuin of stoep verkoopbaar stellen. Er wordt een puzzeltocht georganiseerd, waarbij prijzen te verdienen zijn. Er zijn ook een aantal adressen waar je bijvoorbeeld loempia's, broodje hamburger etc. kunt kopen.

Regio: De bewoners van buurtschap "de Heidert" (Heindertweg, Schoolstraat, Termeerstraat, Haffmansstraat, Phaffstraat, Donkersstraat, Goossensstraat)in Aarle-Rixtel houden op zondag 13 september van 9.00 uur tot en met 15.00 uur een garage(voordeur)verkoop. Het is inmiddels bijna traditie dat wij dit organiseren en er steeds meer animo.


Helmond: Slaapzak gevonden op de Aarle-Rixtelseweg vanuit Helmond naar Aarle-Rixtel. Het betreft een zwarte slaapzak die begin juli gevonden is. Bent u hiervan de eigenaar? Neem dan contact op met redactie@deloop.eu.

Centrum: Door omstandigheden kan helaas het concert van 13 september op het Robustelly orgel door Jan van de Laar en de daarbij behorende CD presentatie niet doorgaan. Vanwege problemen bij de levering van de CD zal een en ander op een later  te bepalen tijdstip plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u de website www.robustelly-society-helmond.com raadplegen.

Helmond-Noord: Van 28 augustus tot 1 oktober exposeert de schildersgroep Simulart uit Helmond, deze groep onder leiding van Willy Boetzkes is gehuisvest in de ‘De Uilenburcht “ te Helmond. Expositie te bezoeken in Wijkhuis De Fonkel, Prins karelstraat 123 te Helmond.

Rijpelberg: Gratis reparaties woensdagmiddag 16 september van 14.00 tot 17.00 bij Repaircafé Rijpelberg.  Locatie: De Torelaar, Groningenhof 4, Helmond. Houd a.u.b. wel rekening met corona-maatregelen. Zie ook http://www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg

Rijpelberg: Gratis reparaties woensdagmiddag 23 september van 14.00 tot 17.00 bij Repaircafé Rijpelberg.  Locatie: De Torelaar, Groningenhof 4, Helmond. Houd a.u.b. wel rekening met corona-maatregelen. Zie ook http://www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg

Regio: Jammer genoeg neemt onze gitarist, in verband met zijn werkzaamheden, afscheid van onze bigband. Daardoor ontstaat een vacature op in de ritme sectie van de NightCats BigBand. Het brede basisrepertoire van de NightCats BigBand bestaat uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse muziek met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. Repetities zijn wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in SCC De Muzenval in Eersel. Om een indruk te krijgen van de band kijk naar het filmpje op onze website. Ken jij, of ben jij een gitarist? Lijkt het je een uitdaging om in een groot orkest te spelen, ben je spontaan en makkelijk in omgang dan zijn wij opzoek naar jou! Belangstelling? Kom vrijblijvend eens kijken (en luisteren) of neem contact op met Mario van Leeuwen, T: 0651186294 of bestuur@nightcats.nl


Dit nieuwsbericht is 664 keer bekeken

X
X