Van alles wa week 34

Gepubliceerd op: 23 augustus 2019 13:16

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Centrum: Tussen 1 mei en 1 oktober is de Lambertuskerk in Helmond  weer open voor bezoek. Op woensdag tussen 14 en 16 uur, en op zaterdag  van 12 tot 16 uur.  Ook op koopzondagen  van 14 tot 16 uur. Iedereen is welkom in dit bijzondere gebouw. 

Helmond-Oost: Zondag 25 Augustus rijdt Tourclub’81 Helmond de Lennisheuvel  wielertocht met een afstand van 90 km. Halverwege houden we een koffiestop. Vertrek om 8.30 uur bij Winkelcentrum Straakven. Wegkapitein is Henk Klarenbeek. Gastrijders zijn altijd welkom, meld je vooraf aan via www.tc81.nl. Een volgauto begeleidt ons.

Regio: Willie en zijn orkest The Old Timers zijn op zoek naar bugel of trompetblazers, klarinetten en euphonium spelers. We repeteren donderdag middag van 14:00 tot 16:00 uur in gebouw LONU, Wettenseind 28 te Nuenen. Kom gerust eens luisteren naar onze repetitie waar u ons repertoire kunt bekijken. We hebben regelmatig optredens overdag en af en toe ’s avonds, vooral in zorginstellingen, de Warande en soms ook in het buitenland. Zie ook onze website www.the-old-timers.nl. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Willie van Bakel, tel. 0615414964 of 0402832408


Dit nieuwsbericht is 101 keer bekeken

X
X