Van alles wa week 32

Gepubliceerd op: 9 augustus 2018 11:00
Gewijzigd op: 8 augustus 2018 11:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Er is een prijzenpot van €1.400 met als hoofdprijs een bedrag van 350 euro. Tevens is er een loterij voor het winnen van twee grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Brandevoort: Op zaterdag 11 augustus om 12:00 wordt er een toernooi georganiseerd, speciaal voor en mét vluchtelingen Dit vindt plaats op Sportpark Brandevoort. De bedoeling van dit evenement is om de mensen dichter bij elkaar te brengen en om samen een leuke tijd te ervaren.Tijdens het evenement worden allerlei leuke spelletjes gedaan in teamverband en kan er wat gegeten en gedronken worden in de kantine en kan er gezellig bijgekletst worden.
Meedoen is gratis en mag vanaf 12 jaar. Inschrijven kan via: summersportsbrandevoort@outlook.com

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op woensdag 15 augustus van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg Toegankelijk voor alle inwoners van Helmond. Nieuwe vrijwilligers nog steeds welkom.

Binnenstad: Woensdag 29 augustus wordt door regioteam Peel & Kempen van Diabetesvereniging Nederland een diabetescafé georganiseerd in De Fonkel, Prins Karelstraat 131 Helmond. Van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deze keer is het thema: Het dagelijks leven met diabetes. Meer informatie en aanmelden:0493-315022 of albertvanberkel@hetnet.nl

Centrum: Aankomende vrijdag is alweer het op één na laatste Kasteeltuinconcert. Dit keer met Band with Benefits op het hoofdpodium vanaf 20.30. Het Lokaal talentpodium start al om 19.30 met Kick Me Out en om 21.30 Lokotov Mocktail! Centrum: Wijkraad Helmond Centrum is op zoek naar enthousiaste mensen die zich betrokken voelen bij de wijk en deel willen nemen in de wijkraad ( wijkgebied is Julianalaan, Eikendreef, Zuideinde, Annawijk en Suytkade ). De wijkraad vergaderd een maal in de maand bij Cacaofabriek, en is actief vanaf April 2018.Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met: secretaris@wijkraadhelmondcentrum.nl

Dit nieuwsbericht is 164 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X