Van alles wa week 3

Gepubliceerd op: 15 januari 2020 18:13
Gewijzigd op: 15 januari 2020 13:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Helmond-Oost: Dinsdag 11 februari is in wijkhuis De Lier een koffieochtend van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt gezellig met elkaar koffie of thee drinken en een praatje maken.Maar u kunt ook diverse spelen doen zoals rummikub, biljarten, sjoelen, darten. Een wijkhuis met veel activiteiten van, voor en door iedereen. Ook staan we open voor andere ideeën. Het is geweldig fijn als u komt ervaren hoe leuk zo'n koffieochtend kan zijn. Koffie of thee €0,85 en een lekker koekje erbij.

Rijpelberg :Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 25 januari van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich ook aanmelden. 

Centrum: Zondag 19 januari  komt de dichterskring Helmond weer bij elkaar in restaurant de Waard op de Markt om half 2. Iedereen is welkom voor te lezen of om te luisteren. 

Helmond-Oost: Vrijdag 24 januari is er kienen in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 in Helmond. Aanvang 19.30 uur, toegang vanaf 16 jaar. Er zijn weer vele rondes met verschillende leuke prijzen te winnen waaronder ook wasmiddelen en tassen met levensmiddelen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Brouwhuis: Op 24 januari aanstaande vindt er van 13.00 tot 17.00 uur weer een Masoek Sadja plaats. Op de Pelita inloopmiddagen, Masoek Sadja’s, delen mensen hun gemeenschappelijke ervaringen en cultuur, met gezelligheid, muziek, dans en Indisch eten.  Het programma is zowel recreatief als informatief.  Livemuziek door DUO N-TWICE, Indisch eten en snacks door Toko Senang  en natuurlijk weer de loterij met mooie prijzen! Entree: € 3,50 per persoon. Info: Kees Schepel, 06-13521570. Adres: VEKA sportcentrum, Deltaweg 201

Helmond: Zaterdag 1 februari 2020 vindt het 5de open darttoernooi van Supporters Vereniging Helmond Sport plaats in het HLMD-supporterscafé. Iedereen die die dag gezellig een pijltje wil komen gooien, is vanaf 12:00 welkom in het supporterscafé aan de voorzijde van het Solar Unie Stadion. Inschrijven kan vanaf 12:45 tot 13:45. Leden van de supportersvereniging betalen € 2,50 voor deelname en niet leden betalen € 5. Vanaf 14:00 kan gestreden worden om mooie prijzen.


Dit nieuwsbericht is 168 keer bekeken

X
X