Van alles wa week 29

Gepubliceerd op: 18 juli 2019 10:46
Gewijzigd op: 17 juli 2019 15:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend een samenloop. Vanaf 1 juli is De Geseldonk gesloten en op 19 augustus start de Samenloop weer.

Rijpelberg: Ook in de zomermaanden gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg. U bent welkom op zaterdag 20 juli van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg. Toegankelijk voor alle inwoners van Helmond. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich nog steeds aanmelden. 

Helmond-Noord: Op 25 augustus is er in de Muziekwijk (De Eeuwsels) weer een garagesale voor de gehele wijk van 10.00 tot 16.00 uur. Bewoners vanuit de Muziekwijk (in 2018 waren dit er ongeveer 90) kunnen hun spullen via hun oprit, voortuin of garage verkopen. Vanaf 15 mei jl. kunnen bewoners zich hiervoor aanmelden. Ze krijgen van de organisatie een raamposter (zolang de voorraad strekt) om dit wijkevenement te promoten. Liken van de Facebookpagina wordt erg gewaardeerd!" 


Dit nieuwsbericht is 116 keer bekeken

X
X