Van alles wa week 23

Gepubliceerd op: 6 juni 2019 11:00
Gewijzigd op: 5 juni 2019 11:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Maandag 2e Pinksterdag organiseert het Helmonds Muziek Corps een Pinkster Superkienavond in het TOV-gebouw, Azalealaan te Helmond. Als extra is het prijzengeld verhoogt tot een maximum van1500 euro. De hoofdprijs bedraagt 400 euro. Tot slot kan men mee doen  voor het winnen van o.a. 2 grote gevulde levensmiddelenmanden. Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 18.45 uur. Tot maandag 2e Pinksterdag!

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Helmond-Noord: Bij de Pannehoeve organiseren we op zaterdag 22 juni van 11.00 tot 16.00 een zomer rommelmarkt voor het goede doel. Wij hopen hiermee geld in te zamelen voor een duofiets voor gezamenlijk gebruik voor de bewoners van de Pannehoeve. Van 13.30 tot 15.30 gratis schminken. Schminken, springkussen, Verse wafels, home made limonades, appeltaarten, schilderijtjes, boeken, huisraad ect. Jan van Goyenlaan 1

Centrum: Tussen 1 mei en 1 oktober is de Lambertuskerk in Helmond  weer open voor bezoek. Op woensdag tussen 14 en 16 uur, en op zaterdag  van 12 tot 16 uur.  Ook op koopzondagen  van 14 tot 16 uur. Iedereen is welkom in dit bijzondere gebouw. 

Helmond-Noord: Zondag 9 en maandag 10 juni: Fancy Fair in Speeltuin Leonardus. Al jaren is dit al een bekend fenomeen in Helmond e.o.  Heeft u niks te doen met Pinksteren? Kom dan gerust een kijkje nemen.  Er staan ongeveer 10 kramen onder het afdak met allerlei spelletjes. De opbrengst hiervan is voor het spelende kind. Aanvang: 12.00 uur tot 16.00 uur. Toegang: GRATIS. Adres: Mgr.Swinkelsstraat 24 te Helmond.

Helmond-Oost: Maandag 10 juni rijdt Tourclub’81 Helmond de Volkel wielertocht met een afstand van 95 km. Halverwege houden we een koffiestop. Vertrek om 8.30 uur bij Winkelcentrum Straakven. Wegkapitein is Henkie van Eemeren. Gastrijders zijn altijd welkom en een volgauto begeleidt ons.

Helmond-Noord: Seniorenvereniging  De  Schaapskooi  organiseert  woensdag 12  juni  een  kienmiddag  bij  Wijkcentrum  De  Boerderij, Harmoniestraat  105, Aanvang  14.00  uur. U  hoeft  geen lid  te zijn  om  aan  deze  middag  deel  te nemen. Wijkcentrum  De  Boerderij  is  open  vanaf  13.00  uur,

Helmond-West: Buurtkamer Houtsdonk Organiseert op zondag 9 juni - 1e Pinksterdag van 10.30 tot 15.30 uur samen met de wijk Houtsdonk een Garage/Kofferbakverkoop. Bewoners uit de wijk kunnen gratis meedoen. Deelnemers kunnen hun spullen op de stoep of op het grasveld achter de flats verkopen. De Buurtkamer zal met de buurttent op het grasveld staan. Waar: In de Wijk Houtsdonk vanaf de flats Frans van Bommelstraat / Wethouder van Deutekomplein

Brandevoort: Singles in Brandevoort en omgeving organiseren regelmatig bijeenkomsten in het Brandpunt aan de Biezenlaan 29  in Brandevoort. De eerst volgende avond is op vrijdag 7 juni  aanvang 20.30 uur. De entree is vrij. Deze avond is dan voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jan van der Sanden, telefoon 06-10 72 03 31.


Dit nieuwsbericht is 142 keer bekeken

X
X