Van alles wa week 20

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 11:00
Gewijzigd op: 17 mei 2019 9:44

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1450,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Helmond-West: Liederentafel Helmond West op z’n Best en de Helmondse Mondharmonica Vereniging  houden op zondag 26 mei 2019 een gezamenlijk optreden in Wijkhuis Westwijzer. Cortenbachstraat 70  5707TJ  Helmond. Het optreden is van 14.00 uur tot 16.00 uur. De Westwijzer is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis.

Helmond-Noord: Bij de Pannehoeve organiseren we op zaterdag 22 juni van 11.00 tot 16.00 een zomer rommelmarkt voor het goede doel. Wij hopen hiermee geld in te zamelen voor een duofiets voor gezamenlijk gebruik voor de bewoners van de Pannehoeve. Van 13.30 tot 15.30 gratis schminken. Schminken, springkussen, Verse wafels, home made limonades, appeltaarten, schilderijtjes, boeken, huisraad ect. Jan van Goyenlaan 1

Centrum: Tussen 1 mei en 1 oktober is de Lambertuskerk in Helmond  weer open voor bezoek. Op woensdag tussen 14 en 16 uur, en op zaterdag  van 12 tot 16 uur.  Ook op koopzondagen  van 14 tot 16 uur. Iedereen is welkom in dit bijzondere gebouw. 

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op woensdag 15 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie:  oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg

Helmond-Noord: Speeltuin Leonardus presenteert zaterdag18 mei orkest: ‘El Prado”. Music from the sixties and more. Afkomstig uit Helmond. Wilt u genieten van deze mooie muziek, en een dansje wagen, dan bent u welkom in  Speeltuin Leonardus.. Tijd: 19:30 uur tot 23:30 uur. Entree volwassenen € 1,50 incl. kopje koffie/thee. Abonnementhouders GRATIS! Adres, Mgr. Swinkelsstraat 24 te Helmond Mgr. Swinkelsstraat 24, 5701 XM Helmond. 0492-533540 www.speeltuinleonardus.nl

Centrum: De Dichterskring Helmond komt zondag 19 mei weer bij elkaar in restaurant de Waard aan de Markt tussen 14 en 16 uur . Iedereen mag voorlezen wat zelf is geschreven of iets anders wat je mooi vind.

Helmond-Oost: Zondag 19 mei rijdt Tourclub’81 Helmond de Eghel wielertocht met een afstand van 90 km. Halverwege houden we een koffiestop. Vertrek om 8.30 uur bij Winkelcentrum Straakven. Wegkapitein is Ad van den Heuvel. Gastrijders zijn altijd welkom en een volgauto begeleidt ons.

Mierlo-Hout: In wijkhuis De Geseldonk wordt op zaterdag 1 juni om 20.30 uur een vrije dansavond gehouden. Er wordt fijne dansmuziek gedraaid waarop u kunt dansen zoals Foxtrot, Wals, Tango, Cha, Veleta, Jive, Rumba maar ook Salsa, Bachata, Mambo en de Sirtaki. Wel of geen danslessen…? Geen probleem. Er is altijd wel iemand om een dansje mee te doen. De muziek wordt verzorgd door dj Rob. De toegang is € 2.00. U bent van harte welkom, alleen of samen. Aanmelden hoeft niet, u kunt gewoon binnenlopen en wordt vriendelijk ontvangen. Geniet ook van en leuke avond uit voor weinig geld. U vindt Wijkhuis De Geseldonk in de Cederhoutstraat 44 in Mierlo-Hout.


Dit nieuwsbericht is 210 keer bekeken

X
X