Van alles wa week 12

Gepubliceerd op: 19 maart 2020 15:17
Gewijzigd op: 19 maart 2020 10:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Vanwege het besluit van de regering omtrent het corona virus gaat het kienen t.b.v. het Helmonds Muziek Corps in het TOV op de maandagavonden voorlopig niet door. Wij houden u d.m.v. deze advertentie, sociale media en www.helmondsmuziekcorps.nl  op de hoogte wanneer de eerstvolgende kienavond weer plaats gaat vinden"

Mierlo-Hout: I.v.m. de sluiting van wijkhuis de Geseldonk rondom het coronavirus, zullen de bridgedrives tot nadere berichtgeving niet door gaan.

Annawijk/Suytkade: I.v.m. de sluiting van buurthuis St. Anna rondom het coronavirus, zal het prijskaarten tot nadere berichtgeving niet door gaan.

Mierlo-Hout: Gezien de maatregelen van de overheid inzake de onwenselijke verspreiding van het coronavirus, worden alle activiteiten van Kansrijk voorlopig opgeschort. Vele activiteiten werden in wijkhuis De Geseldonk gehouden, het wijkhuis is ook gesloten.Dat betekent dat de huiskamer, het wekelijkse ontbijt en de diners, alsmede de high tea niet kunnen doorgaan.

Regio: Bridgeclub BCA in Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe leden. We spelen op dinsdagavond en beginnen om 19.40 uur.  Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Ebben, tel.nr. 06 21 96 41 34.

Rijpelberg: Vanwege het coronavirus gaat Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 15.00 uur niet door.

Helmond-Oost: Zondag 22 maart fietst Tourclub’81 Helmond de Boerdonk wielertocht onder leiding van wegkapitein Harm van der Putten. Start is om 9.00 uur bij Winkelplein Straakven aan de Geijsendorfferstraat te Helmond en de afstand is 65km. Met ons mee fietsen mag, meld je even aan via onze site.

Binnenstad: Zondag 26 april 2020 Dance On Sixties Revival Band optreden in De Fonkel aanvang: 14:00 uur. Muziek van o.a. Carl Perkins, Cliff Richard and the Shadows, the Beatles, the Everly Brothers, Roy Orbison, the Eagles. Toegang is Gratis ! 


Dit nieuwsbericht is 99 keer bekeken

X
X