Van alles wa week 11

Gepubliceerd op: 12 maart 2020 18:14
Gewijzigd op: 12 maart 2020 14:14

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Op deze avond vindt er iedere week een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend vanaf 9 uur een ontbijt voor 1 euro in De Geseldonk. Toegang voor iedereen. Aansluitend de Samenloop van 9.30-11.30 uur. Een ontmoetingsmomentje voor iedereen, voor een praatje en wat gezelligheid. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje om samen mee te gaan, neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor Kansrijk, dat kan ook! Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in De Geseldonk.

Regio: Bridgeclub BCA in Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe leden. We spelen op dinsdagavond en beginnen om 19.40 uur.  Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Ebben, tel.nr. 06 21 96 41 34.

Centrum: zondag 15 maart om 13.30 Is er weer een dichterskring in restaurant de Waard  op de Markt  in Helmond. Iedereen mag voorlezen wat zelf Is geschreven of iets anders.

Helmond-Oost: Zondag 15 maart fietst Tourclub’81 Helmond de Mariaheide wielertocht onder leiding van wegkapitein Toon van Erp. Start is om 9.00 uur bij Winkelplein Straakven aan de Geijsendorfferstraat te Helmond en de afstand is 65 km. Met ons mee fietsen mag, meld je even aan via onze site.

Brandevoort:  Singles in Brandevoort en omgeving organiseren regelmatig bijeenkomsten in het Brandpunt aan de Biezenlaan 29  in Brandevoort. De eerst volgende avond is op vrijdag 20 maart  aanvang 20.30 uur. De entree is vrij. Deze avond is dan voor iedereen toegankelijk.

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg  Nieuwe vrijwilligers kunnen zich ook aanmelden.


Dit nieuwsbericht is 196 keer bekeken

X
X