Van alles wa week 11

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 16:48

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1450,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Rijpelberg: Gratis reparaties bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 23 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Locatie: oude basisschool De Torelaar op de Groningenhof 4, Helmond. Meer info: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg 

Helmond: In Helmond komt de groep voor mensen met een bipolaire stoornis regelmatig bij elkaar om echt naar elkaar te luisteren, ervaringen uit te wisselen, en uiteindelijk van elkaar te leren hoe je beter om kunt gaan met je ziektebeeld. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt! Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl, 0402118328,                                                                                                                www.zelfhulpnetwerk.nl                                                                                                      

Centrum: Op zondag 17 maart komt de Dichterskring Helmond weer bij elkaar in restaurant de Waard op de Markt in Helmond. Tussen 14 en 16 uur is iedereen welkom om iets voor te lezen wat men zelf heeft geschreven of iets ander dat gewoon mooi is.

Rijpelberg: KBO-Brouwhuis, Rijpelberg en Dierdonk organiseren op zondag 17 maart weer een Van Alles Wa rommelmarkt in wijkhuis de Brem, Rijpelplein 1 op Rijpelberg te Helmond. De openingstijden zijn van 10.00 tot 14.30. De toegangsprijs is 1 euro per persoon. Voor info kunt u terecht bij Cees Senders: 0492513335. De opbrengst van de tafelhuur en de entree is voor de KBO. Kom ook eens kijken. Bent u met de auto kunt u de navigatie  instellen op het Twentehof.

Helmond-Oost: Fotografieclub Helmond-Oost houdt in het weekend van 16 en 17 maart voor de vierde keer haar jaarlijkse foto-expositie. De foto’s worden tentoongesteld in ons wijkhuis “de Lier” in de van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW Helmond. Het thema van deze expositie is:“Fotografen en hun werk 4.0”. Van 10.00u tot 16.00 uur.

Mierlo-Hout: Op maandagavond 18 Maart speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen Bouwcenter van Hoppe uit Duizel. Aanvang wedstrijden is om 19.30 in het wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout. Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het kaderbiljartspel te bewonderen.

Helmond-West: Op zaterdag 16 maart a.s. organiseert de  Werkgroep Vrijwilligers Helmond-West i.s.m. woCom  weer haar bekende containeractie in Helmond-West. De grote vuilniscontainer staat geplaatst ter hoogte van de Kerk de Goddelijke Voorzienigheid dus op de hoek 3e Haagstraat/Arbergstraat. Deze containeractie is vanaf 10:00 uur en duurt tot omstreeks 13:00 uur. Alles behalve chemisch afval , vloeistoffen , autobanden - asbest mogen in de container gedeponeerd worden en als men een bankstel heeft dat ook weg moet dan moet deze helemaal uit elkaar gehaald worden want anders is de container meteen vol. Oud ijzer kunt U deponeren op de aanhangwagen. De controle hiervan word gedaan door vrijwilliger Henrie Paulussen.

Helmond-Oost: Zondag 24 maart rijdt Tourclub’81 Helmond de Mijl op Zeven tocht met een afstand van 70km. Ongeveer halverwege houden we een koffie pauze. Vertrek om 9.00 bij winkelcentrum Straakven. Wegkapitein is Jan Steenbakkers.Gastrijders zijn welkom en een volgauto begeleidt ons.


Dit nieuwsbericht is 82 keer bekeken

X
X