Van alles wa week 10

Gepubliceerd op: 10 maart 2023 10:14
Gewijzigd op: 10 maart 2023 10:15

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in Soos 40, Azalealaan te Helmond.

Met een totale prijzenpot van € 1.500,- met onder andere een hoofdprijs van € 400,- en een loterij voor het winnen van 2 gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten.

Ook vindt er regelmatig een gratis loterij plaats met prachtige prijzen.

Aanvang is om 19.30 uur en het duurt tot 22.00 uur.

De zaal is open vanaf 17.45 uur.

U komt toch ook!

Brandevoort, Helmond-West en Mierlo-Hout Repaircafé KBO – St. Lucia: iedereen mag gebruikmaken van deze aangeboden faciliteit. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden ongeacht waar u woont of status. U bent van harte welkom op zaterdag 18 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Repareren? Heel slim! Het Repaircafé vindt plaats in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44.

Rijpelberg Gratis reparaties van je kapotte spullen bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 11 maart van 11.00 tot 14.00 uur. Koffie en thee zijn ook gratis. Locatie: De Torelaar, Groningenhof 4, Helmond. Alle Helmonders, jong en oud, zijn welkom. Zie ook: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg.

Rijpelberg Elke maandagavond van 19.00 – 20.00 uur heeft de Belangengroep Rijpelberg een inloopspreekuur in wijkhuis de Brem. Ook zijn dan de BOA's aanwezig. Wijkbewoners kunnen dan terecht voor onder andere wijkinformatie, klachten, melden overlast, ideeën, etc. Dit kan natuurlijk ook via info@belangengroeprijpelberg.nl.

Rijpelberg KBO-Brouwhuis organiseert weer een rommelmarkt en wel op zondag 19 maart in wijkhuis de Brem, Rijpelplein 1, van 10.00 tot 14.30 uur. De toegangsprijs is slechts een euro per persoon. Als u privé spulletjes wilt verkopen dan kunt u één of meerdere tafels huren: € 3,50 voor een kleine tafel en € 5,00 voor een grote tafel. Voor een kledingrek langs uw tafel betaalt u € 2,00 per meter. Kledingrek zelf meebrengen. U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van KBO-Brouwhuis via info@kbo-brouwhuis.nl, appen naar 06 – 51 95 28 56 kan natuurlijk ook. De opbrengst van de tafelhuur en de entree komt geheel ten goede aan KBO-Brouwhuis.

Mierlo-Hout Kansrijk Mierlo-Hout biedt op maandagochtend een ontbijt voor 1 euro p.p. Samen ontbijten wordt zo een gezellig samenzijn. Voor vervoer kan worden gezorgd. Het ontbijt begint om 9.00 uur. Meer info info@kansrijkmierlohout.nl.

Mierlo-Hout Houdt u van rikken? Kom dan op donderdagmiddag naar de Geseldonk in Mierlo-Hout! Er wordt gerikt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan vanaf 13.15 uur (tot 13.30 uur). Inleg 1 euro, geen verplichtingen. Er wordt niets van u gevraagd, alleen dat u op de hoogte bent van de beginselen van het rikken. Vragen en informatie bij Frits van Bussel, telefoon 06 – 30 73 06 20.

Mierlo-Hout De website van Wijkvereniging Ashorst is in een nieuw jasje gestoken! De vereniging nodigt alle belangstellenden uit om eens een kijkje nemen: ashorst.nl.

Mierlo-Hout Volgens traditie speelt de Houtse Toneelgroep op 11 en 12 maart weer een leuke familievoorstelling in De Geseldonk te Helmond. Dit jaar zet zij het vrolijke, avontuurlijke stuk ‘Het hypnosedrankje van professor Bij de Pinken’ op de planken. De regie is in handen van Krista Saarloos, die hiermee haar debuut maakt als regisseur. Dit jaar is het toneelstuk wederom geschreven door Janine van Doesselaere.

Helmond-West Kaarten in de speeltuin. Er kan in speeltuin ‘Helmond-West’ weer gekaart worden. Elke maandag vanaf 19.00 uur is het paviljoen geopend en om 19.30 uur kan er weer een kaartje gelegd worden. Het gaat om zowel rikken als jokeren. Uiteraard zijn er ook prijzen aan verbonden. Heb je op de maandagavond niets te doen en wil je wel een gezellig avondje hebben, dan kun je dus in de speeltuin terecht.


Dit nieuwsbericht is 416 keer bekeken