Van alles wa week 10

Gepubliceerd op: 6 maart 2020 14:52
Gewijzigd op: 5 maart 2020 11:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Op deze avond vindt er iedere week een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend vanaf 9 uur een ontbijt voor 1 euro in De Geseldonk. Toegang voor iedereen. Aansluitend de Samenloop van 9.30-11.30 uur. Een ontmoetingsmomentje voor iedereen, voor een praatje en wat gezelligheid. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje om samen mee te gaan, neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor Kansrijk, dat kan ook! Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in De Geseldonk.

Regio: Bridgeclub BCA in Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe leden. We spelen op dinsdagavond en beginnen om 19.40 uur.  Heeft u belangstelling? Neem contact op met Jaap Ebben, tel.nr. 06 21 96 41 34.

Helmond-Oost: Dinsdag 10 maart is in wijkhuis De Lier een koffieochtend van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt gezellig met elkaar koffie of thee drinken en een praatje maken, maar u kunt ook diverse spelen doen zoals rummikub, biljarten, sjoelen, darten. Een wijkhuis met veel activiteiten van, voor en door iedereen. Ook staan we open voor andere ideeën.
Het is geweldig fijn als u komt ervaren hoe leuk zo'n koffieochtend kan zijn. Koffie of thee €0,85 en een lekker koekje erbij. 

Helmond-Noord: Op 11 maart 2020 organiseert de senioren vereniging “De Schaapskooi “ in samenwerking met De Boerderij Harmoniestraat 105  een kien middag  aanvang 14.00 uur de zaal is open vanaf 13.00 uur. De prijzen bestaan uit cadeau  bonnen, toegang is ook voor niet leden. In de pauze is er een loterij voor het winnen van 3 levensmiddelen tassen.


Dit nieuwsbericht is 114 keer bekeken

X
X