Van alles wa week 1

Gepubliceerd op: 3 januari 2019 10:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1450,- waarvan een hoofdprijs van:  €400,- Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgeclub bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Regelmatige deelnemers kunnen soms een prijsje winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere zondagmiddag vanaf half 2 en maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie op zondag is door de Jubileumcommissie van Kv de Ollietrappers en maandagavond de seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Brouwhuis: Bij woonzorgcentrum Savant Rivierenhof worden biljarters gezocht. De dagen zijn dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt ook langskomen, iedereen is van harte welkomen. Voor meer informatie kunt u bellen naar wedstrijdleider J. Chatrer via 0492-515821.

Helmond-Oost: Vrijdag 4 januari is het kienen in wijkhuis De Lier aan van Kinsbergenstraat 1 Helmond. Aanvang 19.30 uur, toegang vanaf 16 jaar, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Er zijn weer veel mooie prijzen te winnen waaronder tassen met levensmiddelen. Kosten: 1 kienkaart voor €6,00

Helmond-Oost: Woensdag 16 januari om 19.30 uur verzorgt Geertje Boon een interactieve lezing over veerkracht door voeding. De gratis lezing wordt gehouden in regionaal inloophuis De Cirkel, Evertsenstraat  19 in H

Mierlo-Hout: Op maandagavond 7 Januari speelt het VIOS van Esch Biljarts kaderteam weer een thuiswedstrijd tegen Op de Klos uit Eijsden. Aanvang wedstrijden is om 19.30 in Wijkhuis de Geseldonk in Mierlo- Hout. Dit is voor de biljartliefhebber een mooie kans om het kaderbiljartspel te bewonderen.


Dit nieuwsbericht is 136 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X