Van alles wa week 1

Gepubliceerd op: 2 januari 2020 18:50
Gewijzigd op: 2 januari 2020 11:07

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond-Oost: Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in het TOV, Azalealaan te Helmond. Een totale geldprijzenpot van EUR 1500,- waarvan een hoofdprijs van:  €400, Tevens een loterij voor het winnen van 2 grote gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een grote gratis loterij plaats. Aanvang  20.00 UUR. Zaal open vanaf 18.45 uur.

Mierlo-Hout: Elke vrijdag organiseert bridgeclub ’t Houtse Slem bridgedrives, ook voor niet-leden. Men dient zich uiterlijk om kwart over een als paar aan te melden in De Geseldonk. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedere drive is er een fles wijn te winnen.

Annawijk/Suytkade: In buurthuis St. Anna aan de Hoogeindsestraat 24 kun je iedere maandagavond vanaf half 8 prijskaarten. Je kunt er terecht voor jokeren en rikken. De organisatie ligt in handen van seniorenvereniging St. Anna.

Binnenstad: De Gaviolizaal met zijn collectie draaiorgels en accordeons van Arie Willems, beheerd door de Stichting Draaiorgels Helmond, is elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen ook op afspraak, info: info@draaiorgelshelmond.nl
Op zondagen ook regelmatig concerten.

Mierlo-Hout: Kansrijk Mierlo-Hout organiseert elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur een samenloop. Een ontmoetingsmoment voor iedereen, voor wat gezelligheid en een praatje. Ben je minder mobiel of zoek je een maatje die langskomt? Neem contact met ons op. Wil je je aanmelden als vrijwilliger bij Kansrijk Mierlo-Hout, dat kan ook!  Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee. We zien je graag op maandagochtend in wijkhuis de Geseldonk (Cederhoutstraat 44).

Helmond-Oost: 7 januari is er weer een bijeenkomst van jonge vrouwen tot 45 jaar die kanker hebben of gehad hebben. De avonden zijn gratis en beginnen om 19.30 uur. Het adres van de Cirkel is Evertsenstraat 19, 5703 AM Helmond.   Landelijk zijn er al wat langer bijeenkomsten voor deze groep vrouwen, die zich Bondgirls noemen. Ook inloophuis De Cirkel draagt dit initiatief een warm hart toe. Een Bondgirlsavond is om ervaringen te delen met bondgenoten, ideeën en tips uit te wisselen en om elkaar te inspireren. Iedere eerste dinsdag van de maand tussen 19.30 en 21.00 uur wordt er een activiteit te georganiseerd voor en door de jonge vrouwen zelf. Voor meer info: info@inloophuisdecirkel.nl of https://inloophuisdecirkel.nl/. Wees welkom en loop binnen.


Dit nieuwsbericht is 121 keer bekeken

X
X