Van alles wa

Gepubliceerd op: 19 september 2022 9:37

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost

Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in Soos 40, Azalealaan te Helmond. Met een totale prijzenpot van € 1.500,- met onder andere een hoofdprijs van € 400,- en een loterij voor het winnen van 2 gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten. Ook vindt er regelmatig een gratis loterij plaats met prachtige prijzen. Aanvang is om 19.30 uur en het duurt tot 22.00 uur. De zaal is open vanaf 17.45 uur.
U komt toch ook!

Rijpelberg

Gratis reparaties van je kapotte spullen op zaterdag 17 september van 11.00 tot 14.00 uur. We zijn er voor alle inwoners van Helmond, jong en oud. Loop eens bij ons binnen. Koffie en thee zijn ook gratis!
Locatie: De Torelaer, Groningenhof 4, Helmond.
Zie ook www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg.
Handig en interesse om zelf als reparateur in ons team aan de slag te gaan? Kom dan ook eens bij ons aan of bel 06 – 19 34 22 12. 

Brouwhuis

Van-Alles-Wa Rommelmarkt op zondag 18 september. KBO-Brouwhuis organiseert wederom een rommelmarkt en wel op zondag 18 september in wijkhuis de Brem van 10.00 tot 14.30. De toegangsprijs is slechts een euro per persoon.
Als u privéspulletjes wilt verkopen, dan kunt u een of meerdere tafels huren. € 3,50 voor een kleine tafel en € 5,00 voor een grote tafel.
Voor een kledingrek langs uw tafel betaalt u € 2,00 per meter. Kledingrek zelf meebrengen. U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van KBO-Brouwhuis, info@kbo-brouwhuis.nl. Appen naar 06 – 51 95 28 56 kan natuurlijk ook. De opbrengst van de tafelhuur en de entree komt geheel ten goede aan KBO-Brouwhuis.

Brandevoort, Helmond-West en Mierlo-Hout

Repaircafé KBO – St. Lucia: iedereen mag gebruikmaken van deze aangeboden faciliteit. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden ongeacht waar u woont of status. U bent van harte welkom op zaterdag 24 september van 11.00 tot 15.00 uur. Repareren? Heel slim!

Centrum

Zondag 18 september om half 2 komt de Dichterskring Helmond weer bij elkaar in restaurant de Waard op de Markt. Iedereen is welkom om iets voor te lezen, zelf geschreven of niet. Alleen luisteren mag ook. Het is gratis.

Annawijk

Oliemolense Snuffelmarkt Annawijk. Carnavalsvereniging de Olietrappers uit de Annawijk houdt zondag 18 september haar jaarlijkse snuffelmarkt. Op het Montgomeryplein zijn een tal van kramen en grondplaatsen vrijgemaakt voor de markt. Er worden zowel tweedehands spullen als nieuw waar verkocht. Kinderen mogen hun spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt. De vereniging zorgt ook voor de inwendige mens; er wordt een terras ingericht met barbecue.

De markt gaat om 9.30 uur open en duurt tot 15.30 uur. De entree bedraagt slechts € 1,-. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via h.swinkels4@chello.nl.

Brouwhuis

Veel (buurt)verenigingen organiseren tijdens de landelijke burendag een activiteit voor hun bewoners. Daarom houdt buurtcommissie Rivierkwartier (Dinkel- en Berkelstraat) een weekje later een burendag-voortuin-verkoop-dag. Op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur verkopen de bewoners spulletjes die nog een tweede leven verdienen. De verkoop vindt uitsluitend plaats in de voortuinen. Hierbij blijven de openbare weg, trottoirs, honden-uitlaatstrook en het speeltuintje in de Berkelstraat voor iedereen normaal toegankelijk.


Dit nieuwsbericht is 53 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X