Van Alles Wa

Gepubliceerd op: 13 januari 2023 10:00

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond-Oost
Iedere maandag organiseert het HMC een Superkien in Soos 40, Azalealaan te Helmond.
Met een totale prijzenpot van € 1.500,- met onder andere een hoofdprijs van € 400,- en een loterij voor het winnen van 2 gevulde levensmiddelenmanden en gratis kienkaarten.
Ook vindt er regelmatig een gratis loterij plaats met prachtige prijzen.
Aanvang is om 19.30 uur en het duurt tot 22.00 uur. De zaal is open vanaf 17.45 uur. U komt toch ook!

Brandevoort, Helmond-West en Mierlo-Hout
Repaircafé KBO – St. Lucia: iedereen mag gebruikmaken van deze aangeboden faciliteit. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden ongeacht waar u woont of status. U bent van harte welkom op zaterdag 21 januari van 11.00 tot 15.00 uur. Repareren? Heel slim!

Rijpelberg
Gratis reparaties van je kapotte spullen bij Repaircafé Rijpelberg op zaterdag 14 januari van 11.00 en 14.00 uur. Koffie en thee zijn ook gratis. Locatie: De Torelaar, Groningenhof 4, Helmond. Alle Helmonders, jong en oud, zijn welkom. Zie ook: www.facebook.com/RepaircafeRijpelberg.

Mierlo-Hout
Kansrijk Mierlo-Hout biedt op maandagochtend een ontbijt voor 1 euro p.p. Samen ontbijten wordt zo een gezellig samenzijn. Voor vervoer kan worden gezorgd. Het ontbijt begint om 9.00 uur. Meer info info@kansrijkmierlohout.nl.

Mierlo-Hout
Houdt u van rikken? Kom dan op donderdagmiddag naar de Geseldonk in Mierlo-Hout! Er wordt gerikt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan vanaf 13.15 uur (tot 13.30 uur). Inleg 1 euro, geen verplichtingen. Er wordt niets van u gevraagd, alleen dat u op de hoogte bent van de beginselen van het rikken. Vragen en informatie bij Frits van Bussel, telefoon 06 – 30 73 06 20.

Mierlo-Hout
Nieuwsflits van het Gilde Sint Antonius Abt. Muziekfestijn op het kerkplein dat werd georganiseerd op zondag 24 juli 2022 was gezellig en zeer goed bezocht. Daarom is besloten om volgend jaar het ‘Muziekfestijn op het kerkplein’ wederom te organiseren en wel op zondag 16 juli 2023. Reserveer deze datum in uw agenda, volledige informatie volgt te zijner tijd.

Centrum
Een aantal jaren is de Dichterskring Helmond bij elkaar gekomen bij de Waard aan de Markt. In 2023 gaan ze verhuizen naar de Kade Havenweg 4a. De eerste keer dat ze daar bij elkaar willen komen is op zondag 15 januari tussen 14 en 16 uur. Iedereen is dan welkom om iets voor te lezen, poëzie of proza, dat zelf is geschreven. Maar iets wat je gewoon goed vindt, mag ook. En alleen luisteren is ook prima. Het kost niks en iedereen is dus welkom.

Stiphout
Vanaf 2023 zullen Repair Café en Seniorweb tegelijk zitting houden in De Ark.

Helmond-West
Kaarten in de speeltuin. Vanaf 16 januari kan er in speeltuin ‘Helmond-West’ weer gekaart worden. Na de coronajaren wordt het kaarten weer opgestart. Elke maandag vanaf 19.00 uur is het paviljoen geopend en om 19.30 uur kan er weer een kaartje gelegd worden. Het gaat om zowel rikken als jokeren. Uiteraard zijn er ook prijzen aan verbonden. Heb je op de maandagavond niets te doen en wil je wel een gezellig avondje hebben, dan kun je dus in de speeltuin terecht.


Dit nieuwsbericht is 196 keer bekeken