Vakantiegevoel op de FeelGood Market op 19 september 2021

Vakantiegevoel op de FeelGood Market op 19 september 2021
Gepubliceerd op: 10 september 2021 9:27

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

EINDHOVEN Kun je ook nog wel wat vakantie gebruiken? Kom gezellig naar de FeelGood Market op 19 september en laat je inspireren en verrassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen. Zo is de FeelGood Market altijd goed voor dat vakantiegevoel, wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag! Uiteraard gratis, op het Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven.

Vanwege corona staan de kramen extra ver uit elkaar, houden wij 1,5 meter afstand en is er een speciale looproute. Naast het marktgedeelte staat onze oud en vertrouwde huis-DJ Nick Lebeat op het terras van het Ketelhuis met zijn lekkere FeelGood tunes om de sfeer nog meer te verhogen. Er kan vanwege corona niet gedanst worden, maar zeker wel genoten! Het Ketelhuis zorgt voor een mooi groot terras.

Dus kom gezellig shoppen en genieten van de prachtige producten die de deelnemers voor jou hebben gemaakt of verzameld. Probeer de drukte te vermijden door tussen 12:00 en 14:00 uur of tussen 16:00 en 18:00 uur te komen. Tussen 14:00 en 16:00 uur komen gewoonlijk de meeste bezoekers. We zien je graag! De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit (voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops (vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en superveel lekkere en aparte (bio)hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en FairTrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten. Everything to make you FeelGood!

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,
Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 19 september 2021,
12:00-18:00 uur
Gratis entree!

www.feelgoodmarket.nl
info@feelgoodmarket.nl
Like us on Facebook!
www.facebook.com/FeelgoodMarket


Dit nieuwsbericht is 252 keer bekeken

X
X