Vacatureoverzicht Helmondvoorelkaar

Gepubliceerd op: 2 juli 2020 13:29
Gewijzigd op: 1 juli 2020 13:30

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Wil jij iets doen voor Helmond en haar inwoners? Op Helmondvoorelkaar vind je vrijwilligersvacatures en hulpvragen van maatschappelijke organisaties en inwoners. Er is volop keuze dus er al altijd wel iets dat bij jouw interesse past. Hieronder een paar voorbeelden (coronaproof):

Hulp in de tuin: Tennisvereniging Espendonk in Brouwhuis komt handen te kort bij het onderhoud van de tuin van het tennispark. Op dinsdag- en donderdagochtend zijn de vrijwilligers samen lekker buiten bezig.

Hulp bij verhuizing: Het leger des Heils zoekt mensen die zo nu en dan kunnen helpen bij een verhuizing van bewoners die naar een zelfstandige woonruimte verhuizen en zelf geen netwerk hebben.

Iets leuks doen:  ORO zoekt enthousiaste (jonge) mensen die met iemand met een verstandelijke beperking een aantal keren in de maand iets leuks wil doen. Boodschappen doen, kopje koffie drinken, naar de bioscoop, shoppen, gamen etc.

Taalmaatje: Isabella wil graag Spaans leren van een Spaanstalige persoon die zelf misschien nog wat hulp kan gebruiken met Nederlands. Gezellig met elkaar gesprekjes voeren om de taal te oefenen.

Fotograaf: De weblog van Helmond zoekt een fotograaf die op locatie foto's gaat maken van een activiteit, nieuwsitem of van iets 'dat de moeite waard is'. Jouw foto’s komen als illustratie bij een artikel of als fotoreportage.

Heb je zelf hulp nodig? Plaats een hulpvraag op www.helmondvoorelkaar.nl. Bel voor meer informatie met Renske of Willeke 0492 59 89 89 of mail naar: info@helmondvoorelkaar.nl  


Dit nieuwsbericht is 307 keer bekeken

X
X