Urban Matterz Urban Sports Indoor

Gepubliceerd op: 27 januari 2023 13:16

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND
Na enkele jaren afwezigheid, zal op zondag 29 januari de enorme overdekte parking van We-Jump en KidsPlaza eindelijk weer omgetoverd worden tot UrbanMatterz Sports Indoor! Het evenement is geopend van 12.30 uur – 17.30 uur.

Sports & culture
Er zijn weer vele urban sports te bekijken en te beoefenen, maar je kunt ook genieten van andere urban disciplines in de vorm van muziek, dj’s, graffiti, exposities en dance. Schrijf je ter plekke in voor vette workshops, kijk je ogen uit bij de demo’s of sport en speel zelf mee op de verschillende playgrounds! Bij heel veel urban sports kun je meedoen (vanaf 4 jaar tot 18 jaar en zelfs volwassenen) of kijken naar demo’s en wedstrijden. Daarnaast bieden veel onderdelen ook de mogelijkheid om mee te doen aan workshops of challenges. Voor nieuwkomers en pro’s: iedereen is welkom.

Aanbod in het kort
Skatepark: BMX, skateboard, skate, steps, demo’s, free practice & workshops, Freerunning: demo’s, free practice & workshops, 3X3 basketball: free practice! Panna: challenges & free playground!, Trampoline: free practice & workshops, Graffiti: tags & workshops, (Break)Dance: demo’s, workshops & free practice

Vervelen is geen optie
Zijn workshops en challenges niet jouw ding, of zit je favoriete workshop vol? Geen probleem! Je kunt onder begeleiding van ervaren sporters kennis met de sport maken. Er zijn volop andere activiteiten.

Entree
Voor slechts 2,50 euro per persoon zijn alle onderdelen de gehele dag vrij toegankelijk, inclusief We-Jump! Ook ouders/begeleiders betalen entree.
Inschrijven voor de workshops kun je ter plekke gedurende de hele dag doen en is inbegrepen bij de entreeprijs. Je entreekaartje kopen kan aan de deur. Wil je zeker zijn van je entreeticket? Koop deze dan vooraf via www.sportencultuurhelmond.nl en zoek op ‘urban’.

Organiseren doe je samen!
De vrijwilligers van stichting UrbanMatterz tekenen met Jibb+ en We-Jump voor de organisatie en zij brengen samen vele partijen bij elkaar, om van deze tweede editie ook weer een succes te maken. Het terrein is rolstoeltoegankelijk.


Dit nieuwsbericht is 210 keer bekeken