Uniek concept in Helmond: pop-up drive-in restaurant Schevelingen

Gepubliceerd op: 13 november 2020 12:56
Gewijzigd op: 12 november 2020 12:56

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Pop-up drive-in restaurant Schevelingen is een nieuw uniek concept in Helmond met als primeur de Pieperz friet. Iedereen kent inmiddels tapperij-restaurant Schevelingen aan de Aarle-Rixtelseweg 107 te Helmond.  Door de huidige maatregelen in de horeca rondom de coronacrisis moest er in de ogen van de twee jonge ondernemers Koen en Bart van Thiel wel wat nieuws gebeuren. Na de Shake- en Winterkeet, nu een pop-up drive-in.

Het is een pop-up drive-in die tijdelijk is, totdat de horeca bedrijven in Nederland weer open mogen. Bij Schevelingen hebben ze een geheel nieuw concept bedacht. Men kan daar terecht voor een assortiment voorgerechten, soepen, volwaardige hoofdgerechten en desserts. (de soepen kunnen koud of warm afgehaald worden en de hoofdgerechten zijn kant-en-klaar als warm gerecht). Heel belangrijk en onderscheidend is de beleving, de sfeervolle (kerst) versieringen en de binnen en buiten verlichting. In 6 dagen tijd dit concept bedenken, uitrollen en vermarkten was ook alleen maar mogelijk door de samenwerking en flexibiliteit van met name de drie Helmondse bedrijven, van Lieshout Elektra, Bressers Tentenverhuur en drukkerij Black&Colors.

Nieuw concept

Dus kun je vanaf heden terecht bij Schevelingen, met je auto, scooter of fiets door de drive-in om een keuze te maken uit de diverse gerechten met als bijgerecht verse frieten van Pieperz. De gehele opzet is uiteraard coronaproof. Beleef een fantastische tour door de pop-up drive-in en op het einde ontvang je je bestelling, waar je dan weer thuis verder van kunt genieten.

Alle gerechten die men bestelt, worden op de afhaallocatie in mooie bakjes gedaan en direct ingeseald zodat het eten warm en smakelijk blijft. Grote menukaarten aan de wanden bij de ingang en bij de wand, voordat men de locatie binnen rijdt, tonen de gerechten die je op dat moment kunt bestellen.

Openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Wat is Pieperz? buiten dat hij romig van binnen en krokant van buiten is

Pieperz is een belevingsvol frietconcept met een eigen formule waar aardappels van eigen ras vers in huis worden gesneden. Gasten kunnen naast verse friet van Pieperz ook genieten van hoogwaardige snacks. Kwaliteit waarborgt Pieperz door samen te werken met foodpartners, allen met een eigen expertise. Zo wil Pieperz de beste worden in wat ze doen. Pieperz is apetrots dat nu met deze prachtige pop-up drive-in, de bezoekers in Helmond kennis kunnen maken en kunnen genieten van de lekkerste frieten van haar eigen aardappelras de Pieperz aardappel.

Waarom kiest Schevelingen voor Pieperz?

Wij willen ons altijd blijven onderscheiden en zijn altijd op zoek naar vers en een goede smaak.
HZPC is wereldmarktleider op het gebied van ontwikkelen van nieuwe aardappelrassen in het algemeen en meer specifiek voor friet en chips aardappelen. Uit jaarlijks honderdduizend kruisingen kwam na 10 jaar de Pieperz aardappel als winnaar uit de strijd, omdat hij een perfecte droge stof verdeling heeft door de hele aardappel. Waar de droge stof verdeling optimaal is gaat tijdens het bakken geen vet zitten, zodat de Pieperz friet romig van binnen en krokant van buiten blijft. Over smaak valt niet te twisten, maar wij en ook de professionele keurmeesters van AD vonden de Pieperz frieten een winnaar en gaven een 10 en 9,5. U herkent de Pieperz aardappel aan de schil die lijkt op Tijger brood, nog een reden waarom de aardappel krokanter afbakt. De frieten worden 12 mm. dik gesneden, waardoor de frieten juist ideaal zijn voor onze afhaal pop-up drive-in en lang krokant en warm blijven zonder allerlei toevoegingen.

Friet halen kan op iedere hoek van de straat. Friet eten waar je achteraf geen spijt van krijgt is echter lastiger. Ieder bezoek aan onze pop-up drive-in moet een ervaring zijn waar je blij van wordt én blijft. Die beleving maakt ons ook bijzonder door de gast mee te nemen in een uniek interieur en door het aanbieden van uitstekende service en gastvrijheid.

Werkwijze pop-up drive-in:
U rijdt het terrein op en bestelt de maaltijd(en) bij de verkooptent en reken af. Op spandoeken staat het gehele assortiment. Rijd door naar de grote keuken/afhaaltent en neem uw bestelling aan.
Onze keuken brigade weet de gerechten vlotjes te realiseren. Alle gerechten zijn dus warm en kant-en-klaar. Verlaat de grote tent en wij wensen u thuis een smakelijk eten.

F Restaurant Schevelingen


Dit nieuwsbericht is 675 keer bekeken

X
X