Uitverkoop bij Smeulders Sfeermeubelen

Gepubliceerd op: 25 juni 2020 8:26
Gewijzigd op: 23 juni 2020 13:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Smeulders Sfeermeubelen op de Mierloseweg 136 in Helmond gaat binnen afzienbare termijn de deuren sluiten. Inmiddels is de uitverkoop gestart.

36 jaar geleden begon Eric Smeulders met het vervaardigen van korfbalmanden en startte een winkel in rotan meubelen en mandwerk aan de Houtsestraat in Helmond. In 1998 verhuisde de winkel naar de Mierloseweg, waar het assortiment aanzienlijk uitgebreid werd met onder andere teakhouten meubilair. Teakhout was op dat moment een enorme trend. De familie Smeulders heeft deze winkel met veel plezier gerund.

Intussen is de pensioenleeftijd in zicht gekomen. De coronacrisis maakte bovendien een tijdelijke sluiting gewenst. Tijdens deze “ontwenningsperiode” is besloten om de zaak definitief te beëindigen. Daarom is vanaf 13 juni gestart met de uitverkoop van de voorraad.

Alleen op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is de winkel op de Mierloseweg 136 in Helmond nog open. De kortingen op meubels en decoratie variëren van 40 tot 70%.

Smeulders Sfeermeubelen dankt alle trouwe klanten die zij in de afgelopen jaren van dienst heeft mogen zijn en wenst hen allen het allerbeste toe.

F Smeulders Sfeermeubelen


Dit nieuwsbericht is 687 keer bekeken

X
X