Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018 bekend

Gepubliceerd op: 31 mei 2018 13:13

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: In de maand mei trok de Rabobank Clubkas Caravan door Helmond. Na een maand van campagne voeren door de 176 deelnemende clubs om zoveel mogelijk stemmen te werven, was de uitslag daar! De wijkambassadeurs en ledenraadsleden van de Rabobank deelden in totaal € 100.000 aan cheques uit.

Sinterklaas

Grote winnaar van de Clubkas Campagne 2018 is Het Kasteel van Sinterklaas. Zij ontvingen tijdens de roadshow in het Centrum een cheque van maar liefst 3.389,83 euro. “We hadden niet verwacht dat zoveel Helmonders aan ons zouden denken. Fantastisch!” reageert Lex Coolen namens de Stichting. Met het geld gaat de Stichting nieuwe activiteiten op het terrein van het kasteel van Sinterklaas aanbieden.

Veel stemmen

Het is de tweede keer dat de Rabobank Clubkas Campagne plaatsvond in Helmond. De clubs hebben flink hun best gedaan om stemmen te werven met allerlei acties, vooral op social media. In april zijn bijna 13.500 stemmen uitgebracht. Zo bepaalden de leden van de Rabobank hoe de beschikbare 100.000 euro verdeeld wordt. Directievoorzitter Peter de Bruin: “30% van onze leden heeft gestemd. Een hele mooie score voor het tweede jaar. Met de verdiende bedragen kunnen weer veel mooie initiatieven gerealiseerd worden!”

Roadshows

De roadshows door de wijken van Helmond waren kleine feestjes op zich. Op zes locaties in Helmond reikten de wijkambassadeurs van de Rabobank de cheques uit. Clubs mochten zich tijdens de uitreiking presenteren, wat leidde tot leuke en verrassende optredens. Daarnaast was er ruimte voor de clubs om elkaar en de wijkambassadeurs van de Rabobank te ontmoeten. Daar werden alweer de eerste plannen gesmeed voor volgend jaar, dus… wordt vervolgd!

Dit nieuwsbericht is 560 keer bekeken

X
X