Uitslag Rabo ClubSupport Helmond bekend

Gepubliceerd op: 22 oktober 2019 17:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op 21 oktober was het dan zover: de feestelijke uitreiking van Rabo ClubSupport in Theater Het Speelhuis in Helmond. Na campagne voeren door de 179 deelnemende clubs om zoveel mogelijk stemmen te werven, was de uitslag daar! Rabobank Helmond Peel Noord deelde in Helmond in totaal € 100.000 aan cheques uit.

Dierenambulance

Grote nieuwkomer van Rabo ClubSupport 2019 is Dierenambulance Helmond e.o.. Zij ontvingen de meeste stemmen en daarmee een cheque van maar liefst 4.209,69 euro. “We deden voor de eerste keer mee en dit hadden we natuurlijk niet verwacht. Echt fantastisch!” aldus Maartje van Teeffelen.

Veel stemmen

Het is de derde keer dat de Rabo ClubSupport plaatsvond in Helmond. De clubs hebben flink hun best gedaan om stemmen te werven met allerlei acties, vooral op social media. Er zijn bijna 12.000 stemmen uitgebracht. Zo bepaalden de leden van de Rabobank hoe de beschikbare 100.000 euro verdeeld moest worden. Directievoorzitter Pieter Michielsen: “Dit is coöperatie ten top! Echt een feest om dit te mogen organiseren en samen me onze leden deze clubs te ondersteunen. Met de verdiende bedragen kunnen weer veel mooie initiatieven gerealiseerd worden!”


Dit nieuwsbericht is 551 keer bekeken

X
X