Uitslag prijsvraag oudste verkoop bon Wout van Vlerken

Gepubliceerd op: 9 oktober 2019 15:49

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Helmond: In het laatste weekend van september heeft Electroworld Wout van Vlerken zijn 50 jarig bestaan uitgebreid gevierd. Naast de vele acties, demonstraties en het stofzuiger curlen, was er nog een actie waarmee een Philips LED TV te winnen was, degene die de oudste verkoop bon kon overleggen wint de LED TV.

Er zijn ontzettend veel oude bonnen binnen gekomen, een greep uit de inzendingen hangt nog in de etalage in de winkel. De winnaar met de oudste bon heeft een bon ingeleverd van 10 juli 1970! Echt een verkoopbon uit de begin periode, deze was zeer compleet met de contant bon, maar ook de A4 factuur erbij die toen nog met de hand geschreven werd. Wij mogen dhr. Van Dijk dan ook feliciteren met zijn gewonnen TV en wensen hem er veel plezier mee.

Naast de actie met de oudste verkoopbon was er in de winkel in Someren een ware Max Verstappen race battle. Ook hiervan is de prijswinnaar bekend en ook deze winnaar heeft zijn LED TV in ontvangst mogen nemen. Ook de gewonnen Henry stofzuigers van het curlen in Helmond en Someren zijn intussen uitgereikt.

Wij wensen alle prijswinnaars veel plezier met hun prijzen. De uitreiking van de overige prijzen staan op onze facebook pagina. Verder willen wij al onze klanten bedanken voor de vele felicitaties, kaarten en bloemen.

Maar juist ook voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 50 jaar.


Dit nieuwsbericht is 234 keer bekeken

X
X