Uitgeverij Adcommunicatie Helmond steunt ‘Koop Lokaal’ initiatieven

Gepubliceerd op: 20 november 2020 12:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De uitgever van weekkrant De Loop Helmond, Adcommunicatie, steunt volop de lokale acties om Helmond bruisend te houden. In een goed economisch klimaat, kan de weekkrant natuurlijk ook gedijen.

Middenstand

De weekkrant plaatst volop gratis advertenties in de uitgaves (De Loop, Groot Peelland, Ons Mierlo-Hout en Ons Brandevoort) met ‘Koop Lokaal’. Internet rukt stormachtig op, betaald weinig belasting en profiteert van onze sociale voorzieningen en infra structuur.

Lokaal is sympathiek, met trouw belasting betalende MKB-ondernemers, nog steeds de ‘motor’ van de economie en onmisbaar in een goed draaiende lokale sociale gemeenschap als Helmond is. Laat de ‘hebberige’, puissant rijke, buitenlandse internetreuzen onze samenleving niet uithollen. www.helmondlocal.nl Kijk ook www.helmondeetlokaal.nl een initiatief van Helmond Marketing, bestel uw eten online in Helmond.

HellemondGift

Middels gratis reclame campagnes steunt Adcommunicatie, als een van de oprichters, deze Helmondse waardebon. Bij meer dan 120 zaken kan men de bon inwisselen. Inmiddels is er bijna 400.000 euro in omgezet, doel is binnen een afzienbare tijd 1% van de Helmondse retail uitgaven (100 miljoen = 1 miljoen) in deze bon om te laten zetten. www.hellemondgift.nl

Helmond Sport moet blijven!

Ook staat Adcommunicatie als Helmonds bedrijf vierkant achter Helmond Sport. Met gratis wedstrijd advertenties en redactie-stukken in Helmond/De Peel. Helmond Sport is op dit moment het enige landelijke marketing instrument van Helmond, elke week op de landelijke TV en heeft zodoende een geweldig potentieel. Het nieuwe stadionplan/sportcampus is een geweldige kans voor Helmond in zijn geheel, dit kan uitgroeien tot iets moois.

Promotie van Helmond in De Peel

In de uitgaves van Groot Peelland (100.000 ex.) wordt Helmond in zijn geheel gepromoot, als winkelstad, uitgaanscentrum, bieder van veel werkgelegenheid en mooi om te wonen.

Helmond telt nu meer dan 90.000 inwoners, bijna 7.000 bedrijven en instellingen en biedt ruim 41.500 banen. Daarmee is Helmond een centrum van werkgelegenheid. De detailhandel in Helmond is met 780 winkels goed voor ruim 4.500 banen, de 230 horecagelegenheden voor bijna 1.400 banen,

Merchandise

Adcommunicatie wil ook een ‘merchandise’ lijn opzetten met Helmond producten. Zie onder andere verderop shirts en mondkapjes met ‘Helmond’ teksten. Ook komt men met ideeën om spraakmakende objecten in Helmond te plaatsen, die de regionale bekendheid vergroten.

Doe mee, Helmond verdient het: #TROTS OP HELMOND


Dit nieuwsbericht is 184 keer bekeken

X
X