Tweede voorronde Keiekletstoernooi ook van hoog niveau

Gepubliceerd op: 27 januari 2023 13:50

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND
Zaterdag 21 januari zat Zaal Traverse weer afgeladen vol. Het was tijd voor de tweede voorronde van het Keiebijters Kletstoernooi. Dit keer werd het optreden van Henny van Deursen opgevolgd door amusement van Wissiknie.

Dit duo wist de sfeer tot een goed niveau te brengen, waarna Koen Verstappen als eerste kletser het spits mocht afbijten. Zijn verhaal over allerhande ‘ouderdomskwaaltjes’ zorgde voor veel herkenning in het publiek. Als tweede betrad Rien van Genugten de ton. De carnavalsman die hij speelde was een passend typetje voor deze tijd van het jaar.
Na deze twee kletsers was het weer tijd voor amusement, dit keer van het Boekels Kwartierke. Dat ‘kwartierke’ werd een beetje langer dan gepland, maar dat verveelde geen minuut. Er werd volop meegezongen en -gedeind. Als derde kletser was het de beurt aan Boy Jansen. In zijn buut als ‘Freek de getuige’ nam hij de toehoorders mee in het liefdesleven van de bruidegom en zijn Poolse aanstaande. De avond werd afgesloten door postbode René van den Heuvel. Het wel en wee van het werken bij de post werd door hem haarfijn uit de doeken gedaan. Iedereen heeft weer genoten van een mooie avond boordevol humor en lachsalvo’s!

Aanstaande zaterdag 28 januari vindt de allerlaatste voorronde plaats. Op deze avond worden ook de 4 finalisten bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Er zijn nog kaarten!

Kijk op www.ticketview.nl/shop/keiebijters.


Dit nieuwsbericht is 179 keer bekeken