Tweede kletsavond van De Rampetampers en de Fonkel

Gepubliceerd op: 14 februari 2020 17:30
Gewijzigd op: 12 februari 2020 14:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Op zaterdag 15 februari 2020 is de befaamde oergezellige zittingsavond van cv de Rampetampers. Op deze avond ziet u andere kletsers dan tijdens de eerste zoals Rob Scheepers uit Sterksel, Arjan Compen en Arie Schoofs. Als amusement “Ons Jongens” en “de Skoepies”. Deze avond start om 19.45 uur en ook hier is de toegangsprijs slechts 11 euro. Na afloop van deze avond is er nog een gezellige afterparty in de foyer met medewerking van Diskjockey “Geofietia”. Deze avond is zo goed als uitverkocht. Als er nog kaarten zijn, zijn deze alleen nog  te koop bij de receptie van wijkhuis De Fonkels Prins Karelstraat 123 Helmond

Op beide avonden zorgen De Durbloazers voor de muzikale ondersteuning, terwijl de “HEG” tekent voor de techniek. Uiteraard zullen ook de dansgarde en showgroep hun beste beentje voorzetten. Dit geheel onder leiding van Prins Ton d’n Urste.

Kinderfeestmiddagen

Speciaal voor de kinderen van de diverse basisscholen houden we, in samenwerking met de Fonkel, in onze residentie “de Fonkel” twee feestmiddagen. Op maandag 24 februari een interactieve middag. Naast samen lekker springen en hossen op (carnavals)muziek of meedansen met je favoriete artiest, zullen er diverse leuke dingetjes worden gedaan, zowel actief als interactief. We hebben hiervoor een verstrooide professor uitgenodigd die ook zijn uitvindingen en proefjes zal laten zien en er over vertelt. Je krijgt de kans om hem hierbij te helpen. Verder zal Mad Science een demonstratie  “droogijs” verzorgen.

Ook op dinsdag 25 februari weer een gezellige middag. Ook vandaag gaan we weer lekker samen springen en hossen op (carnavals)muziek of meedansen met je favoriete artiest. Op deze dag wordt de feestmuziek verzorgt door DJ Klumpie.

Op beide dagen wordt er gezorgd voor een lekkere traktatie. Lever de kleurplaat voor 15.30 uur in. Deze staat in de Rampetamper die in Dierdonk is bezorgd en is te downloaden op onze website www.rampetampers.nl of verkrijgbaar in de Fonkel. Maak dus ook kans op een prijsje zowel voor de kleurplaat als in de loterij. Vanouds dus belooft het op beide dagen weer een gezellige boel te worden waar je gewoon bij geweest moet zijn.

De zaal van Residentie De Fonkel’ Prins Karelstraat 123 Helmond is open om 13.30 uur. Aanvang 14.00 uur. Afgelopen is het om 17.00 uur. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten, slechts 1 euro.

F CV de Rampetampers


Dit nieuwsbericht is 123 keer bekeken

X
X