Tuindersbedrijf André van Rooij

Tuindersbedrijf André van Rooij
Gepubliceerd op: 30 april 2021 10:45
Gewijzigd op: 30 april 2021 9:10

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO Wij zijn André & Cindy van Rooij, eigenaren van Tuindersbedrijf André van Rooij. Wij zijn gevestigd in Gerwen. Alweer 20 jaar geleden, namelijk op 30 april 2001, hebben wij de deuren van ons bedrijf geopend en we bestaan dit jaar dus 20 jaar. Helaas kunnen we dit op dit moment niet echt vieren, maar we hopen dit op een ander tijdstip alsnog te kunnen doen.

Momenteel houden we ons bezig met het kweken van perkgoed. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment perkplanten. Denk hierbij aan (stek)perkplanten, geraniums en kuipplanten. Een grote aanrader zijn onze hangpotten. Sinds 2012 werken we met een easy-pot. Dit is een pot van 27 cm doorsnee met een ingebouwd waterreservoir. Door dit reservoir droogt de plant veel minder snel uit. Bij onze hangpotten komt u alle mogelijke kleurencombinaties tegen.

In deze moeilijke tijd van het coronavirus willen we onze klanten zoveel mogelijk tegemoet komen. We zijn normaal geopend en hebben onze maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Daarnaast hebben we een assortimentslijst samengesteld welke u kunt vinden op onze website: www.andrevanrooij.nl. Dit geeft u de mogelijkheid om de planten online of telefonisch bij ons te bestellen. Afhalen of eventuele bezorging in overleg.
Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden. Dit is speciaal voor klanten die liever niet overdag komen als er ook andere klanten aanwezig zijn. Dit geldt alleen op doordeweekse dagen en altijd alleen op afspraak.

Wij hopen u snel een keer in onze kwekerij te mogen begroeten. Onze kwaliteit en service naar onze klanten is voor ons erg belangrijk, want we zien u graag terug.

Foto: André en Cindy | F Tuindersbedrijf André van Rooij


Dit nieuwsbericht is 87 keer bekeken

X
X