Truckersday komt er weer aan

Gepubliceerd op: 7 mei 2019 17:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Op 2 juni 2019 organiseert Stichting Truckersday alweer voor het 29e jaar de jaarlijkse truckersday. Het beloofd weer een mooie dag te worden met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Natuurlijk zullen we weer gaan rijden met een mooie stoet vrachtwagens door de omgeving van Helmond. U zult ze ongetwijfeld wel weer horen als ze langskomen. De route is op dit moment zo goed als definitief; wanneer de route helemaal juist is zal deze op de website (www.truckersday.nl) komen en ook met de doorkomsttijden, zodat u ook de mogelijkheid heeft om langs de route te zwaaien naar de voorbijgaande trucks. Dit is natuurlijk altijd leuk voor zowel onze deelnemers, maar natuurlijk ook voor alle chauffeurs die hier toch ook weer hun nodige vrije uurtjes in steken.

Na terugkomst op de Automotive Campus zal er daar ook weer van alles te doen, zien en beleven zijn. Zo zijn er onder andere weer diverse live optredens van Nederlandse artiesten, is er een springkussen aanwezig en kan er gevoetbald worden op het voetbalveld of pannakooi, maar dat is nog lang niet alles! Gelijktijdig is op hetzelfde terrein ook nog het mobifestival. Dit is een groot automotive festival met diverse demonstraties en van alles om te zien en beleven. Het loont dus echt de moeite om een kijkje te komen nemen op de Automotive Campus.

Als je nog mee wilt rijden in een vrachtwagen als deelnemer, moet je je snel aanmelden. Het is nu de laatste kans en er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Maar wees er wel snel bij, want zondag 12 mei is de laatste dag dat je je in kunt schrijven. Inschrijven kan via de website www.truckersday.nl/aanmelden

Als u dat invult en verstuurd, ontvangt u een bevestiging en daarmee is de inschrijving rond. In de week na 12 mei zal dan ook de overige informatie volgen omtrent tijden. Laat deze kans niet voorbij gaan en meld u snel aan nu het nog kan. Want je wilt deze supergezellige dag toch zeker niet missen?!

De gehele dag is, zoals altijd, gratis toegankelijk. Dus kom met zijn allen naar de Automotive Campus op zondag 2 juni 2019! Mocht u nog wat voor de Stichting Truckersday willen betekenen hetzij als vrijwilliger en/of sponsor/donateur dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@truckersdaystiphout.nl


Dit nieuwsbericht is 810 keer bekeken

X
X