Truckersday 2018

Gepubliceerd op: 9 juni 2018 13:00
Gewijzigd op: 7 juni 2018 17:11

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Helmond: Zondag 10 juni is het weer zover. Dan gaat de lange sliert met vrachtwagens weer rijden door het mooie Brabantse land! De route zal dit jaar lopen via Mierlo, Geldrop, Heeze, Budel, Someren, Lierop en Helmond.

In tegenstelling tot vorig jaar, rijdt de route dit jaar weer door de Dorpsstraat in Stiphout. Na de start vanaf de Automotive campus, zullen de trucks via de Hortsedijk De dorpsstraat indraaien om dwars door Stiphout heen te toeteren zoals vanouds. Wij hopen dat er veel mensen onze deelnemers en chauffeurs weer uit willen zwaaien op de campus maar zeker ook langs de route!

De deelnemers en chauffeurs staan al te trappelen, bestuur en vrijwilligers zijn er klaar voor en met zijn allen gaan we er weer een groot feest van maken!
Evenals vorig jaar zullen we weer vertrekken vanaf de Automotive Campus en hier zullen we ook na afloop weer terugkomen.
Als iedereen weer terug is van de prachtige rit, dan barst het middagprogramma los. We kunnen dan met zijn allen genieten van optredens van live artiesten op het podium, de winnares van de playbackshow (Ingvild Seelen) zal ook haar act weer op voeren, er is een springkussen, een voetbalkooi, een terras waar iedereen zich kan voorzien van hapjes en drankjes en een gezellige markt; kortom er is een hoop vertier voor jong en oud. De toegang tot dit gezellige spektakel is gratis.

Kom met zijn allen gezellig mee feesten met onze truckers en deelnemers en geniet van al die blije gezichtjes. Kom gezellig shoppen op de markt, of een lekker hapje eten onder het genot van een heerlijk biertje of frisje.

U bent welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur op de Automotive Campus in Helmond.
De vrachtwagens zullen vanaf 10.30 uur gaan rijden

Dit nieuwsbericht is 1069 keer bekeken

X
X